Başkan Doğan Çalışmaları Yerinde İnceledi

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Körfez Mahallesindeki çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

Başkan Doğan Çalışmaları Yerinde İnceledi
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 16:53
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Körfez Mahallesindeki çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Körfez Mahallesi Ali Dikmen Sokakta yürütülen çevre düzenlemelerini inceledi. Doğana Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ile teknik ekip te eşlik etti. İncelemeler sırasında Yeğnidemir, Başkan Doğana bilgi verdi. Yeğnidemir “Yaklaşık 329 bin liraya mal olacak çalışmaları 2-3 ay içinde bitirmeyi planlıyoruz. Çalışma ile Ali Dikmen Sokaktaki 29 binanın cephelerinde iyileştirme yapılacak, boya işleri, korkulukları yenilenecek, 750 metrekarelik de meydan düzenlemesi yapılarak bölge yepyeni bir görünüme kavuşacak” dedi.
İzmit Belediyesi olarak şehrin dört bir yanında çalışmalar yapıldığını belirten Doğan, “Belediye olarak halkımızın yaşamını kolaylaştıracak, şehrimize değer katacak çalışmalar içindeyiz. Hiçbir ayrım gözetmeksizin, nerede ne ihtiyaç varsa ona göre planlama yapıyoruz. Körfez Mahallesinde de böyle bir çalışmaya ihtiyaç duyuldu. Vatandaşların da görüşleri alınarak yapılan çalışma ile mahallemiz daha güzel olacak” şeklinde konuştu.
Öte yandan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar yapmasında Gülbahçe Kadriye Köyünde parke, Kozlucada da yol iyileştirme çalışması yapıldı. Gülbahçe Kadriyedeki çalışmada 2000 metrekare parke, 1000 metre de bordür kullanıldı. Yetkililer bölgede 2. etap parke çalışmasının da planlandığını belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık