Bağlar Caddesi Yenileniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yapılacak olan yol çalışmaları kapsamında Bağlar Caddesi yenilenecek.

Bağlar Caddesi Yenileniyor
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 16:42
Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yapılacak olan yol çalışmaları kapsamında Bağlar Caddesi yenilenecek.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Erenler İlçesinde bulunan Bağlar Caddesini yeniliyor. Konuyla ilgili Büyükşehirden Belediyesinden yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “1 Eylül Cumartesi günü 09.00 ile 18.00 saatlari arasında Türbe Kavşağı ile SAÜ Eğitim Araştırma Hastanesi arasında asfalt çalışmaları gerçekleştirilecektir. Çalışmalar süresince trafik alternatif güzergahlardan sağlanacaktır” denildi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada ise, “Erenler Bağlar Caddesinde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışmaları gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda 1 Eylül Cumartesi günü 09.00 ile 18.00 saatlari arasında Türbe Kavşağı ile SAÜ Eğitim Araştırma Hastanesi arasında gerçekleştirilecek çalışmalar süresince trafik alternatif güzergahlardan sağlanacaktır. Bölgeye trafik işaret ve işaretçileri konuşlandırılacaktır. Sürücülerin alternatif güzergâhları kullanması önemle rica olunur” ifadelerine yer verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık