Asi Nehri Temizleniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Asi Nehrinde katı atık ve sümbülleri temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Asi Nehri Temizleniyor
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 16:33
Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Asi Nehrinde katı atık ve sümbülleri temizleme çalışmalarına devam ediyor.
Dünyanın 5inci ve Avrupanın 2nci, Türkiyenin de en büyük membran kapasiteli atık su arıtma tesisi ile temiz su deşarjı sağlanan Asi Nehri, Hatay Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla tertemiz hale getiriliyor.
Asi Nehrinde katı atıkları ve su sümbüllerinin kent merkezinde oluşturduğu kirliliklerin önüne geçebilmek ve biriken atıkların kıyılarda oluşturabileceği kirlilikleri engellemek için katı atık tutucu bariyer ile temizleyen ekipler, Asi Nehrini temiz ve berrak görüntüsüne kavuşturmak için çaba sarfediyor.
Ekipler, nehir kenarında yabani otların oluşturduğu görüntü kirliliği ve akıntılarla biriken çöplerden kaynaklanan kokuların giderilmesi amacıyla çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık