Çankırıda Bilim Şenliği

Çankırıda “2. TÜBİTAK 4007 Çankırı Bilim Şenliği”nin açılışı yapıldı.

Çankırıda Bilim Şenliği
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 17:06
Çankırıda “2. TÜBİTAK 4007 Çankırı Bilim Şenliği”nin açılışı yapıldı.
İl Millî Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, açılış konuşmasında, Bugün açılışını yaptığımız TÜBİTAK 4007 Çankırı Bilim Şenliği projesi Çankırıyı bilimle buluşturmayı hedefliyor. Projenin temel amacı; bilim ve toplum arasındaki bağı kuvvetlendirmek, Çankırıdan ve çevre illerden gelen katılımcılarımızda bilim kültürü oluşturmak, küçük yaştaki çocuklarımızı bilimle tanıştırmak, okul çağındaki çocuklara bilim sevgisini aşılamak, okul dışı bireylerde bilimsel çalışmalara katkı sağlayabilecek farkındalık oluşturmaktır. Bunun için atölyeler, konferanslar, paneller, yarışmalar, gösteriler, laboratuvar çalışmaları, gökyüzü gözlem çalışmaları gibi pek çok etkileşimli uygulama gerçekleştirecektir dedi.
Öztürk, bütün vatandaşları Ahmet Mecbur Efendi Bilim Sanat Merkezindeki atölyeleri ziyarete ve düzenlenecek konferanslara katılmaya davet etti.
Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner başkanlığında gerçekleştirilen açılışa, kurum yöneticileri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.
Ahmet Mecbur Efendi Bilim ve Sanat Merkezi yürütücülüğünde İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Çankırı Belediyesi ve Çankırı Karatekin Üniversitesi ortaklığında düzenlenen şenlik 4-5-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık