Başkan Boz Muhtarları Ağırladı

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Muhtarlar Günü münasebeti ile merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Başkan Boz Muhtarları Ağırladı
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 17:34
Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Muhtarlar Günü münasebeti ile merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Muhtarların mahalle sakinlerini ev ev bilmelerinin onları yerel yönetimin çok önemli bir parçası haline getirdiğini belirten Başkan Boz, Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız arasındaki ilişki sadece evraklardan ibaret değil. Muhtarlarımız, artık o kadar aktifler ki; mahalle sakinlerinin istek, öneri ve şikâyetleri noktasında yerel yönetimle güçlü bir diyalog kurulmasını sağlayan bir uzuv haline gelmişlerdir dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin Boz, merkez mahalle muhtarlarını ağırladı. Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını herkesten önce muhtarların bildiğini vurgulayan Boz, bu yüzden her şehrin yerel yönetiminin muhtarlar ile ortak bir akıl ve ekip ruhunu yakalamalarının doğru hizmetler götürebilmek için çok önemli olduğunu kaydetti. Muhtarlar ise kendilerine duyulan güvenden ve çalışmalarına verilen desteklerden dolayı Başkan Hüseyin Boza teşekkür etti. Mevcut çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgi veren Boz, Muhtarlar Gününü en kalbi duyguları ile kutladığını ifade ederek görevlerinde başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık