Çanda Fener Alayı Coşkusu

Çanakkalenin Çan ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Çan Kaymakamlığı tarafından fener alayı düzenlendi.

Çanda Fener Alayı  Coşkusu
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 23:21
Çanakkalenin Çan ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Çan Kaymakamlığı tarafından fener alayı düzenlendi.
Fener alayına Çan Kaymakamı Adil Karataş, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpinar, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bal, AK Parti İlçe Başkanı Murat Okan, CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, MHP Çan İlçe Başkanı Fevzi Karakaya, Çan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erhan Gerçek, STK Başkan ve yöneticilerinin yanı sıra yaklaşık bin beş yüz vatandaş ve öğrenci katıldı. Coşkulu bir şekilde Atatürk Şehir Meydanından başlayan yürüyüş Şehit Mustafa Kaya Caddesi ve Sevgi Yolunu takiben başladığı yerde son buldu. Yürüyüşün ardından Atatürk Şehir Meydanında Çan Belediyesi öncülüğünde açık hava konseri düzenlendi. Çan ve civar ilçelerden binlerce genci bir araya getiren Cem Belevi ve dans grubu geceye katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık