Yıldırım Belediyespor Zirveyi Bırakmıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta zirve mücadelesi veren Yıldırım Belediyespor, 24. Hafta karşılaşmasında Yalova Temsilcisi Kadıköyspor'a konuk oldu.

Yıldırım Belediyespor Zirveyi Bırakmıyor
  • 07 Nisan 2019, Pazar 7:30

Yıldırım Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grupun 24. Haftasında Yalova Kadıköyspora konuk oldu. Yalova Atatürk Stadında oynanan müsabaka iki takımın kontrolü oyunuyla başladı. Maçın 20 dakikasından itibaren oyunun kontolünü ele alan lacivert turkuazlılar, 25. dakikada Ali Şentürkün golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra da etkili oyununu devam ettiren Yıldırım Belediyespor, yakaladığı net pozisyonları sonuçlandırmayınca ilkyarı 1-0 tamamlandı. Müsabakanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Bursa temsilcisi oyunu rakip sahaya yıktı. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da bir çok net pozisyon yakalayan Yıldırım Belediyespor, topu filelerle buluşturamayınca müsabaka 1-0 sona erdi. 24 haftası geride kalan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta çıktığı 22 karşılaşmada 16 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Yıldırım Belediyespor, puanını 52ye yükseltti. Lacivert turkuazlılar 25. Haftada Manisa temsilcisi Salihli Belediyesporu ağırlayacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık