Yenişehir Bozbeyi Bağrına Bastı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yenişehir’e adeta çıkarma yaptı. Yenişehir Atatürk Stadyumu önünde kalabalık bir grup tarafından karşılanan Bozbey’in ilk durağı, CHP Yenişehir İlçe Başkanlığı oldu.

Yenişehir Bozbeyi Bağrına Bastı
  • 11 Şubat 2019, Pazartesi 16:10
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yenişehire adeta çıkarma yaptı.  Yenişehir Atatürk Stadyumu önünde kalabalık bir grup tarafından  karşılanan Bozbeyin ilk durağı, CHP Yenişehir İlçe Başkanlığı oldu. CHP Yenişehir İlçe Başkanı Ahmet Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Bozbey, Yenişehirin tarım ve kültürel varlıklar açısından önemine dikkat çekti. Yenişehirin topraklarının çok verimli olduğunu söyleyen Bozbey, “Yenişehir Osmanlının ilk başkentidir. Kültürel ve tarımsal özellikleri çok fazla. Ama yıllardır bunun farkına vardırmamışlar. Elinizden tutan olmamış. Tarım ve kırsal kalkınmayı çok önemsiyoruz. Burada havaalanı var ve kargo taşımacılığına yer verilecek. Burada yapılacak bir paketleme tesisiyle Avrupaya doğrudan taze ürün yollanabilir. Yenişehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle bu sağlanabilir. Göreve geldiğimizde bunu birlikte başarabiliriz. Çok iyi durumdayız. Adım adım geliyoruz. Bugün Yenişehir de bizi bağrına bastı. Burada yalnız değilsiniz. İttifak adayımızla birlikte güçlü ve birlik olmalıyız” dedi. İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ercan Özel de ittifakın önemine dikkati çekerek, 1 Nisanda güzel bir şaka yapacaklarını ifade etti. CHP Yenişehir İlçe Başkanı Ahmet Köse de ittifak ruhuna göre hareket ederek,Yenişehiri  sosyal belediyecilik anlayışıyla tanıştıracaklarını söyledi. Mustafa Bozbeye toplantı sonunda kendi resminin bulunduğu bir tablo ve tespih hediye edildi.

MUHTARLARA BİRLİK MESAJI

Mustafa Bozbey daha sonra demokrasinin uçbeyleri olarak nitelendirdiği muhtarlarla buluştu. Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Zengin ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Mustafa Bozbey, birlikte yönetim mesajı verdi. Tüm muhtarlara emeklerinden dolayı teşekkür eden Mustafa Bozbey, “Nilüferde yıllardır muhtarlarımızla uyum içinde örnek çalışmalar yaptık. Sorunlarınız muhtar çocuğu olarak iyi biliyorum. İnşallah çıktığımız bu yolda 1057 muhtarlarla kucaklaşıp birlikte Bursayı yöneteceğiz” diye konuştu. Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Zengin de Bozbeye teşekkür edip başarılar diledi. Toplantıda Yılmaz Mahallesi Muhtarı Selçuk Beyazıt, meclis üyeleri gibi muhtarların da otoparklardan ücretsiz yararlanmak istediklerini söyledi. Beyazıt, konuyu defalarca Büyükşehire ilettiklerini söyledi. Mustafa Bozbey de Beyazıta destek vererek, “Sizler de kamu görevi yapıyorsunuz. Talebiniz çok doğru. Göreve geldiğimizde bunu ele alacağız” diyerek yanıt verdi. 

YENİŞEHİRDE ESNAF VE ZİRAAT ODALARI BOZBEYE DERT YANDI

Bozbey daha sonra Yenişehir Ziraat Odasını da ziyaret ederek Başkan Sadi Aktaş ile görüştü. Yenişehirin verimli topraklarına dikkat çeken Bozbey, “Burada ne ekersen onu biçersin. Çok verimli topraklar var. Burada yapılacak paketleme tesisi ve kırsal desteklemeler çiftçiye rahat nefes aldıracak. 31 Mart sonrası Yenişehir çiftçisi de gülecek. Sorunları iyi biliyoruz” diye konuştu. Yenişehir Ziraaat Odası Başkanı Sadi Aktaş da Başkan Bozbeye başarılar dileyerek, yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi verdi.   Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahrettin Bilgiti de ziyaret eden Bozbey, burada da ilgiyle karşılandı. Esnafın önemine dikkat çeken Bozbey, “Bir ülkede esnaf güçlüyse o ülke de güçlüdür. Esnafın gücü kırıldı. Esnafın güçlenmesi adına elimizden geleni yapacağız” dedi.   Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahrettin Bilgit de Başkan Bozbeye başarılar dileyerek, “Yenişehir yıllardır beklediğini alamadı. Umarım sizin gelişinizle makus talihini yenecek” dedi. Mustafa Bozbey Yenişehir temasları sırasında Yenişehir Atatürkçü Düşünce Derneği, THK Yenişehir Şubesini de ziyaret etti. Mustafa Bozbey daha sonra Yenişehir caddelerine indi. İlçe merkezindeki esnaf ile bir araya gelen Mustafa Bozbey, sorunlarına kulak vererek talep ve önerilerinide dinledi. Taksici esnafını da ziyaret eden Bozbey, Nilüferdeki tek tip taksi durağı uygulamasını bütün ilçelere yayacaklarını ifade etti.  

BOZBEYDEN YENİŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET

Yenişehir Emniyet Müdürü İlhami Araali‘ye kısa bir ziyarette bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile de  makamında görüştü. Mustafa Bozbey  ile bugüne kadar Bursa Büyükşehir Belediye Meclisinde beraber çalıştıklarını söyleyen Çelik “ Yolunuzda başarılar” dedi. Bozbey de Bursa için hizmet eden herkese teşekkür ettiğini belirterek “Burada kargo ve paketleme tesisi yapmayı hedefliyoruz. Sizlerin de görüş ve önerileri bizim için önemli” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık