Söz ‘Milletin

Mahalle ziyaretlerine Millet Mahallesi’nde devam eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bölge halkının ve esnafın taleplerini dinledi.

Söz ‘Milletin
  • 08 Temmuz 2019, Pazartesi 6:55

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ‘Sensiz Olmaz Yıldırım buluşmaları kapsamındaki saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her hafta farklı bir mahallede vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Darusselam Camisinde eda ettiği namazın ardından AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ile birlikte Millet Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek hayırlı kazançlar diledi. Gerçekleştirdikleri saha çalışmaları ile ilçenin sorunlarını tespit ettiklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırıma hizmet için göreve talip olduğumuzda en önemli şiarımız ‘Sensiz Olmaz Yıldırımdı. Bu anlayış Yıldırımın tamamını kapsıyor. Yıldırım, gençleriyle, esnafıyla, sanatçısı, eğitimcisi ve sporcusuyla bir bütündür. Onun için Yıldırımda ilk söz milletimizin olacak” diye konuştu.

YERİNDE TESPİT

Bölge esnafını da ziyaret eden Başkan Yılmaz, Yıldırımı bünyesinde barındırdığı tüm unsurlarıyla bir bütün olarak ele aldıklarını belirterek, “İlçemizin yönetiminde esnafın, sanayicinin, işçinin, sivil toplum kuruluşlarının, kadınların, çocukların, yaşlıların, engellilerin ve gençlerin taleplerini ve beklentilerini öğrenmenin en doğru yolu sahada olmak. Şehrimizin sorunlarına çözüm ararken, refah seviyemizi yükseltmek için çalışırken halkımızın güveni ve desteği ile güç kazanıyoruz. Yoğun çalışma tempomuza rağmen hemşehrilerimizle kucaklaşmaya özen gösteriyoruz. Millet Mahallesi ilçe nüfusumuzun yoğun olduğu önemli yerlerden bir tanesi. İlçemizde yürüttüğümüz çalışmalarda konunun muhataplarıyla istişareyi vazgeçilmez kılarak, aynı anlayış içinde vatandaşımızla karşılıklı fikir alışverişine devam edeceğiz. Tüm esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı. Bölge sakinleri ise Başkan Yılmaza ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, taleplerini birinci elden Belediye Başkanına iletebildikleri için mutlu olduklarını belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık