Sahipsiz Köpeklere Parazit Bakımı

Osmangazi Belediyesi, Uludağ’daki sahipsiz köpeklerin hastalanmaması için ilaçlama yaptı.

Sahipsiz Köpeklere Parazit Bakımı
  • 08 Temmuz 2019, Pazartesi 7:30

Osmangazi Belediyesi, Uludağdaki sahipsiz köpeklerin hastalanmaması için ilaçlama yaptı. Belediye ekipleri, köpeklere iç ve dış parazite karşı etkili olan ilaçlardan verdi.

Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Uludağdaki sokak köpeklerinin sağlıklı bir yaşam sürmeleri adına çalışmalarını sürdürüyor. Kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Uludağ yoluna düzenli olarak kuru mama bırakan belediye ekipleri, yaz aylarında da sahipsiz sokak köpeklerinin hastalanmaması için iç ve dış parazitlere karşı ilaçlıyor. Oteller bölgesine kadar çıkan ekipler, yol boyunca karşılaştıkları bütün köpeklere iç ve dış parazite karşı etkili olan ilaçlardan verdi. Sosislerin içine yerleştirilen ilaçlar, köpekleri uyuz, pire, kene gibi dış parazitlere ve şerit ile kelebek gibi iç parazitlere karşı koruyarak sağlıklı kalmalarını sağlayacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Dünyamızdaki bütün canlılara yönelik sorumluluklarımız olduğunun farkındayız. Ekolojik dengenin ve doğal güzelliklerinin korunması için çalışıyoruz. Sahipsiz köpekleri hastalıklardan korumak adına ekiplerimiz ilaçlama yaptı. Ayrıca belediyemizce yol boyunca yerleştirilmiş olan güneş enerjisi ile çalışan yemmatiklerimizin kontrolleri ve yem takviyesi yapıldı dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık