Osmangazili Judocular Milli Takımda ..

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcularından Kader Divan ve Kübra Şenyayla, Spor Toto Gençler Judo Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı.

Osmangazili Judocular Milli Takımda ..
  • 11 Şubat 2019, Pazartesi 15:45

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcularından Kader Divan ve Kübra Şenyayla, Spor Toto Gençler Judo Şampiyonasında bronz madalya kazandı.

Judo Federasyonu tarafından Ankarada düzenlenen Spor Toto Gençler Judo Şampiyonası, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Türkiyede faaliyet gösteren 62 kulüpten toplam 674 sporcunun boy gösterdiği şampiyonada Osmangazi Belediyesporun başarılı judocuları göz doldurdu. Bursayı temsilen 52 kilogramda tatamiye çıkan Kader Divan ve 57 kilogramda ter döken Kübra Şenyayla, üçüncülük başarısı elde etti. Kürsüde madalya coşkusu yaşayan Osmangazili judocular, bu başarılarıyla Milli Takıma girmeye de hak kazandı.  

Ulusal ve uluslararası birçok müsabakada derece elde eden sporcu ve antrenörlerini tebrik eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, alt yapının meyvelerini almaktan mutluluk duyduğunu belirtti.


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık