Osmangazili Badmintoncular Rakip Tanımıyor

Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı sporcuları, 19 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerle 2 gümüş ve 2 bronz madalyanın sahibi oldu.

Osmangazili Badmintoncular Rakip Tanımıyor
  • 06 Temmuz 2019, Cumartesi 7:35

Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı sporcuları, 19 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonasında elde ettikleri derecelerle 2 gümüş ve 2 bronz madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Olimpiyat Hazırlık Merkezinde düzenlenen 19 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Milli Takım adına ter döken Osmangazi Belediyesporun başarılı badmintoncuları şampiyonaya damga vurdu. Ferdi müsabakalarda boy gösteren Osmangazili Tayfun Taşdemir tek erkeklerde ikinci, Ayça Özgür tek bayanlarda üçüncü oldu. Çift erkeklerde de Tayfun Taşdemir ve Yunus Emre Karakaş ikincilik, karışık çiftlerde ise Ayça Özgür ile Yunus Emre Karakaş üçüncülük kürsüsüne çıktı. Ayrıca Sırbistan, Bulgaristan, Gürcistan ve Makedonyalı rakiplerini yenen ay-yıldızlı ekip takım şampiyonu oldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ulusal ve uluslararası müsabakalarda Bursayı en iyi şekilde temsil eden genç sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık