Osmangazide Minik Tiyatrocular Büyüledi

Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulu öğrencileri, Ormanın Sırrı ve Bolulu Hasan Usta adlı oyunlarla seyirci karşısına çıktı.

Osmangazide Minik Tiyatrocular Büyüledi
  • 16 Nisan 2019, Salı 11:30

Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulu öğrencileri, Ormanın Sırrı ve Bolulu Hasan Usta adlı oyunlarla seyirci karşısına çıktı.

Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulunun 2018-2019 döneminde açılan drama kursuna katılan 8-9 ve 10-11-12 yaş gruplarındaki öğrenciler, birbirinden güzel iki oyun ile seyirciyle buluştu. Akpınar Kültür Merkezinde ilk olarak üç güzel kızın ormana olan merakları sonunda cadı Esteral ile karşılaşmasının anlatıldığı Ormanın Sırrı oyununu sahneleyen öğrenciler, izleyenlerin büyük beğenisini topladı. İkinci olarak savaşmak isteyen bir generalin sarayın aşçısı üzerinden padişaha yaptığı oyunları konu eden Bolulu Hasan Usta oyunu ile sahneye çıkan çocuklar, yetişkinleri aratmayan bir performans ortaya koydu. İzleyicilerden tam not alan minik tiyatrocular, uzun süre alkışlanarak emeklerinin karşılığını aldı.

Çocukların tiyatro ile tanışmaları ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla hayata geçirilen Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulunun oldukça verimli geçtiğini belirten Pedagog Dramaturg Nurdan Özgür, Drama kursumuzda süreçten sonuca giden bir yol izliyoruz. Bu yolda çocuklarımızla oyunumuzun konusunu, replikleri ve ne olmak istediklerini belirliyoruz. Böylece çocuklarımız kendi oyunlarını çıkarma fırsatı bulmalarının yanı sıra sorumluluk sahibi olmayı da öğreniyor dedi.


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık