Kadınlarımız Bursamızın Gücüne Güç Katıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kadınların sosyal yaşama ve iş hayatına daha yoğun şekilde katılmalarının, Bursa ve Türkiye'nin daha da gelişmesi anlamına geldiğini söyleyerek, "Kadınlarımız Bursa'nın gücüne güç katıyor' dedi.

Kadınlarımız Bursamızın Gücüne Güç Katıyor
  • 09 Şubat 2019, Cumartesi 8:45

BURSA ?? Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kadınların sosyal yaşama ve iş hayatına daha yoğun şekilde katılmalarının, Bursanın ve Türkiyenin daha da gelişmesi anlamına geldiğini söyledi. Başkan Aktaş, kadınların kendilerini geliştirmelerinin değerine işaret ederek, “Kadınlarımız Bursanın gücüne güç katıyor” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumalıkızık Narlı Bahçede gerçekleştirilen programda, Bursa Esnaf Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEKAYDER) ile Cumalıkızık Kadın Dayanışma Derneği yöneticileriyle bir araya geldi. Başkan Aktaşa eşi Sevinç Aktaşın eşlik ettiği toplantıya, AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz ve eşi Esin Yılmaz ile Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zehra Sönmez de katıldı.

Başkan Aktaş, Bursa Esnaf Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEKAYDER) Başkanı Hacer Özyürek ile Cumalıkızık Kadın Derneği Başkanı Şerife Uludağdan dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Başkan Aktaş, kadınların, her alanda artık daha güçlü olduğunun vurgulandığı toplantıda, “Bursada, kadınların iş hayatına katılması noktasında çok emek ve destek veren iki güzide derneğimize Cumalıkızıkta misafir olduk. BEKAYDER Bursa Esnaf Kadınlar Dayanışma Derneği ve Cumalıkızık Kadın Dayanışma Derneğinin ortaklaşa düzenlediği bu kahvaltıda, yaptıkları çalışmalarla ve aksaklıklarla alakalı genel bir istişarede bulunduk” dedi.

Kadınlara yönelik yeni projeler

Toplumun yarısını kadınların oluşturduğunu belirten Başkan Aktaş, “Kadınlar, son yıllarda iş hayatına çok daha yoğun bir şekilde katılıyor. Cumalıkızıkta da çok güzel örnekler var. Bu vesileyle hem Bursada yaşayanları hem de kentin ziyaretçilerini, Osmanlının buram buram koktuğu Cumalıkızıkı görmeye ve buranın organik lezzetlerinden tatmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Cumalıkızıkın değerine ve kadınların özverili çabasına dikkati çeken Başkan Aktaş, “Kadınların sosyal yaşama ve iş hayatına daha yoğun bir şekilde katılması, aynı zamanda şehrimizin ve ülkemizin daha da gelişmesi anlamına geliyor. Yeni dönemde de kadınlara yönelik farklı projelerimiz olacak. Hayatın olmazsa olmazı, hepimizin annesi, yari, eşi, kardeşi konumunda olan kadınların, daha da gelişmeleri adına her zaman desteğimizi vereceğiz” dedi.

Hacer Özyürek ile Şerife Uludağ da nazik ziyaretten dolayı Başkan Aktaşa teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script, facebook-jssdk));

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık