Genç Hafızlar Fetih Müzesinde Yarıştı

Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, Ramazan ayı boyunca Liseler Arası Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’na ev sahipliği yaptı.

Genç Hafızlar Fetih Müzesinde Yarıştı
  • 09 Haziran 2019, Pazar 7:25

Osmangazi Belediyesinin vizyon projelerinden Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, Ramazan ayı boyunca Liseler Arası Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasına ev sahipliği yaptı.

Bursa İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (BİHMED) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Liseler Arası Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Dr. Muhammed Coşkun, Fatih Çelik ve Ayhan Polatın jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın finalinde Tayyip Kantar birinci, Muhammed Fatih Çelenk ikinci, Ramazan Aydemir ise üçüncü oldu. Dereceye giren genç hafızlara ödüllerini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar takdim etti.

Böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Dündar, Bursanın fethinin üç boyutlu olarak anlatıldığı Fetih Müzemizi bugüne kadar 53 farklı ülkeden 497 bin kişi ziyaret etti. Aynı zamanda Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisemizde 58 farklı ülkeden öğrenci bulunuyor. Belediye olarak hayata geçirdiğimiz bu eserler, Bursayı Bursa dışına taşıyan ve Bursanın ruhuna uygun atmış olduğumuz temelleri gösteriyor. Allah birlik, beraberliğimizi arttırsın. Emek verip yarışan tüm gençlerimizi yürekten kutluyor, hayatlarında başarılar diliyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık