Dündardan Saat 14.14Te Nikah Sürprizi

Evlilik tarihlerini özel güne denk getirmek isteyen çiftler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah dairelerine akın etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da evlenmek için Sevgililer Günü'nde saat 14.14'ü tercih eden bir çiftin nikahını kıydı.

Dündardan Saat 14.14Te Nikah Sürprizi
  • 15 Şubat 2019, Cuma 10:10

Evlilik tarihlerini özel güne denk getirmek isteyen çiftler, 14 Şubat Sevgililer Gününde nikah dairelerine akın etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da evlenmek için Sevgililer Gününde saat 14.14ü tercih eden bir çiftin nikahını kıydı.

Osmangazi Belediyesi Nikah Dairesi, Sevgililer Gününde rekor kırdı. Günde ortalama 12 nikahın kıyıldığı Osmangazide 14 Şubatta bu sayı 41e yükseldi. 14 Şubatı hayatlarının tarihi olarak evlenme cüzdanına yazdırmak isteyen çiftler, evlilik için Sevgililer Gününü tercih etti.

Bu özel gün için aylar öncesinden saat 14.14e randevu alan Talat Başar ve Tuğçe Üresin çiftinin nikahını sürpriz bir şekilde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kıydı. Büyük bir heyecan yaşayan Başar ve Üresine ömür boyu mutluluklar dileyen Dündar, genç çifte hediye ettiği kırmızı gülün ardından evlilik cüzdanlarını verdi.

Osmangazinin Türkiyenin nüfus olarak yoğun ilçelerinden olduğunu ve nikah kıyma konusunda da rekor kırdıklarını belirten Başkan Dündar, “Hayatlarını birleştiren çiftlerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir hayat diliyoruz. Aile bağlarımız ne kadar güçlü ve sağlam ise toplumun temeli de o kadar güçlü demektir. Bugün dünya evine giren çiftlerimizin nikahlarının hayırlı olmasını diliyorum. Bugün Sevgililer Günü ancak, sevginizi bir güne sığdırmayın. Tüm günleriniz sevgi dolu geçsin” dedi.

Nikah günü özellikle 14 Şubatı tercih ettiklerini belirten Talat Başar ve Tuğçe Üresin, “Nikah saatimizin de 14.14 olmasını istedik. Şansımıza nikahımızı belediye başkanımız kıydı. Bize de sürpriz oldu. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.  


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık