Belediye Personeline Yüksekte Çalışma Eğitimi

İnegöl Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hükümleri kapsamında Personeline Yüksekte Çalışma Eğitimi verdi.

Belediye Personeline Yüksekte Çalışma Eğitimi
  • 29 Haziran 2019, Cumartesi 11:58

İnegöl Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hükümleri kapsamında Personeline Yüksekte Çalışma Eğitimi verdi. ABC İlkyardım Eğitim Merkezi eğitmenlerinin gerçekleştirdiği eğitime 45 personel katıldı.

ABC İlk Yardım Eğitim Merkezi işbirliği ile verilen eğitimler, Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi kurs sınıflarında gerçekleştirildi. Belediye personellerinin yüksekte çalışma ekipmanlarının güvenli olarak kullanma becerisi kazanması amacıyla eğitimler hem teorik hem de uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Program kapsamında Yüksekte Çalışma Eğitmenleri tarafından verilen eğitimlerde belediye personeline; yüksekte çalışmanın tanımı, çalışma ortamları, yükseklik bilinci, yüksekte çalışmada kullanılan kişisel koruyucu donanımlar (baret, çelik burunlu ayakkabı, iş elbisesi, koruyucu gözlük), yüksekte çalışma ekipmanları (merdiven, iskele, vinç, platform), yüksekte çalışma da kullanılan emniyet ekipmanları (emniyet kemerleri, güvenlik ağları, armut ve D karabinalar, şok emiciler); yükseğe güvenle ulaşma yöntemleri, korkuluklar, çatılar ve çatılarda çalışma koşulları, kaldırma ekipmanları, emniyet şeritleri ile işaretleme yöntemleri ve tehlikeli ve güvensiz durumlar; düşme faktörü, güvenlik önlemleri, kullanılan ekipmanların standartları, malzeme kullanmadan önce ve sonrası kontroller, kullanılan malzemelerin bakımı konularında eğitim verildi.

Bir gün süren Yüksekte Çalışma Eğitimlerinin ardından, Yüksekte Çalışma Eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen sınav neticesinde personelden başarılı olanlar sertifika alacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık