Başkan Dündardan Geleceğin Yüzücülerine Sertifika

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın birinci dönem yüzme kursunu başarıyla tamamlayan minik yüzücüler, sertifikalarını Başkan Mustafa Dündar’ın elinden aldı.

Başkan Dündardan Geleceğin Yüzücülerine Sertifika
  • 08 Temmuz 2019, Pazartesi 6:20

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarının birinci dönem yüzme kursunu başarıyla tamamlayan minik yüzücüler, sertifikalarını Başkan Mustafa Dündarın elinden aldı.

Okulların kapanması ile birlikte başlayan Osmangazi Belediyesi Yaz Spor Okulları yüzme kurslarının birinci dönem eğitimlerine katılarak yüzmeyi öğrenen minikler, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Demirtaş Yüzme Havuzunda gerçekleşen sertifika törenine Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündarın yanı sıra AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, öğrenciler ve velileri katıldı.

Başkan Dündar: Osmangazide En İyi Şartlarda Yaşamayı Hedefliyoruz

Sertifika töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tesislerin vatandaşlar tarafından aktif bir şekilde kullanıldığını belirterek, Hem mimarisi hem de sosyal donatı alanlarıyla Osmangazide en iyi şartlar altında yaşamayı hedefliyoruz. Sizler bizleri desteklediğiniz sürece bizler hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Yapımını tamamlamak üzere olduğumuz Soğanlı ve Yeni Karaman Yüzme Havuzlarımızı önümüzdeki dönemde kullanıma açacağız. Böylece modern tesislerimiz ile beş farklı noktada eğitimlerimizi sürdüreceğiz dedi.

Başkan Dündar: İstiyorsak Her Şeyi Başarırız

Sporun, sağlıklı yaşamın yanı sıra çocukların disiplinli, kararlı ve özgüvenli bireyler olarak yetişmesine katkı sağladığının altını çizen Başkan Dündar, Spor yapan bir gençlik, herkesin spor yaptığı bir şehir ve bununla birlikte sporcuların başarı elde etmesi bizler için en önemli husustur. Özellikle yüzme branşında Osmangazili sporcularımız Türkiyedeki madalyaları toplayarak bizleri onurlandırıyor. Bu dönem, yüzme kursumuzdan bin 600 öğrenci faydalandı. Buraya gelmek başarı için çıkılmış yolda önemli bir adımdır. İstiyorsak her şeyi başarırız. Tüm çocuklarımızı havuzlarımıza davet ediyorum. Velilerimize de çocuklarını yaz spor okullarına göndererek tatillerini spor yaparak geçirmelerini sağladıkları için teşekkür ediyorum diye konuştu.

Konuşmasının ardından Başkan Mustafa Dündar ile AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, öğrencilere sertifikalarını takdim etti. Tören sonunda katılımcılara dondurma ikram edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık