Büyükşehir-muhtarlar el ele

Büyükşehir-muhtarlar el ele

Büyükşehir-muhtarlar el ele
  • 22 Ocak 2020, Çarşamba 9:01

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘başta Nilüfer ilçesi olmak üzere’ Bursa’nın problemlerini ‘siyasi görüşü ne olursa olsun’ muhtarlarla birlikte çalışarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Başkan Alinur Aktaş, Nilüfer ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’ne ait Beşevler Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmaya, Başkan Aktaş’ın yanı sıra AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay ile belediye meclis üyeleri de katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı konuşmada, şehrin menfaatlerine yönelik çalışmalarda muhtarlarla birlikte hareket edeceklerini ifade etti. İhtiyaçların sınırsız, imkanların ise sınırlı olduğunu kaydeden Başkan Aktaş, “Önemli olan, doğru adımı atabilmek. İhtiyaçların eksiksiz karşılandığı tek yer yok. Bursa gibi hızlı büyüyen bir şehir, Nilüfer gibi hızlı büyüyen bir ilçede sıkıntıların tamamen sona ermesi mümkün değil. Acil, öncelikli konularda birlikte hareket edebilirsek, bazı şeylerin üstesinden gelmiş olacağız” dedi.

Başkan Aktaş, Nilüfer ilçesinde öncelikli konuların ulaşım, alt yapı, su, kanalizasyon ve içme suyu olduğunu belirtti. Beraberinde turizm ve şehir ekonomisiyle alakalı bir takım düşüncelerinin bulunduğunu söyleyen Başkan Aktaş, “Süreci sizlerle sağlıklı şekilde götürmek durumundayız. Gönlünüzde herhangi bir siyasi parti olabilir fakat burada Bursa’nın, Nilüfer’in menfaatine çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yeşilden gittikçe uzaklaşan ve adeta yeşili özleyen bir Bursa ile karşı karşıyayız. Ciddi bir konut yapılanması var. 0.50 emsal uygulaması ile ciddi bir yoğunlaşma ve bunun getirdiği trafik yükü mevcut. Her gün ulaşımı konuşan bir şehir… Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyesinin yapması gerekenler nelerdir. Tasnifleyerek, birlikte hareket etmek önemli. İnşallah elbirliğiyle hizmet edeceğiz” diye konuştu.


HA HABER AJANSI

HABERE AİT VIDEO

browser hatası supports HTML5 video




BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık