Bursada Anlamlı Konser

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk konserinin, gelirinin, ihtiyaç sahibi kanser hastaları yararına kullanılacağını söyledi.

Bursada Anlamlı Konser
  • 31 Ocak 2019, Perşembe 12:05

 

BURSA ?? Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk konserinin, gelirinin, ihtiyaç sahibi kanser hastaları yararına kullanılacağını söyledi.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Kütahyalılar Derneği tarafından ortaklaşa organize edilen konserde, TRTnin Akşam Sefası programı sanatçıları sahneye çıktı. Bursada yaşayan kanser hastalarına umut olan konser, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Konserden elde edilen gelir, Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneğine (Onko-Day) ait hasta konukevinin ihtiyaçları için kullanılacak.

TRT sanatçılarının en güzel şarkılarını Bursalılar için seslendirdiği konsere, yöresel halk dansları gösterileri de renk kattı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geliri, ihtiyaç sahibi kanser hastalarının yararına kullanılacak olan sosyal sorumluluk konserinin önemine değindi.

Programa emeği geçenleri tebrik eden ve tüm hastalara acil şifalar dileyen Başkan Aktaş, “Bursa, renkli bir çiçek bahçesi. Bursayı Bursa yapan büyük bir zenginlik… Balkanlardan, Kafkaslardan ve Anadolunun değişik bölgelerinden insanlar yıllar önce Bursaya göçüp gelmiş ve burada kültürlerini, örf ve ananelerini yaşatıyor” dedi.

Kültürlerin yaşatılmasının değerine dikkati çeken Başkan Aktaş, kültür ve hemşeri derneklerinin, kendi değerlerini yaşatmanın yanı sıra sosyal adımlarla da insanlara sahip çıktığını belirtti. Bursa Kütahyalılar Derneği Başkanı Beyhan Gündüz ve Onko-Day Bursa Şube Başkanı Füsun Önen de Başkan Aktaşa desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık