Bozbeye Yavuzselim Ve Ulusta Coşkulu Karşılama

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin farklı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Bozbeye Yavuzselim Ve Ulusta Coşkulu Karşılama
  • 28 Ocak 2019, Pazartesi 7:20

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin farklı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Seçim çalışmaları kapsamında Yıldırım ilçesinde Yavuzselim Mahallesi ve Ulus Mahallesini ziyaret eden Bozbeyi vatandaşlar büyük bir coşkuyla karşıladı. Bursaya yakışan Bursalı başkan pankartı açan mahalleliler Bozbeye yoğun ilgi gösterdi. Mahalle meydanında toplanan halkla biraraya gelen Bozbeyin konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, vatandaşlara sorunları bildiğini ve çözüm için yola çıktığını söyledi. Bozbey, Sorunlarınızın hepsine vakıfız. Zaman zaman dostlarımızla yaptığımız konuşmalarda, zaman zaman da muhtarlarımız aracılığıyla sizlerin sorunları bizlere ulaşıyor. Biz de sizlerin sorunlarınızla dertleşecek bir ağabeyiniz, kardeşiniz olarak, bu sorunları çözmek adına yola çıktık dedi. 

Ankara Yolunun altı ile üstü arasında bir fark olmaması gerektiğinin altını çizen Mustafa Bozbey, sorunlara çözümü, kimseyi ötekileştirmeden, birlikte bulacaklarını söyledi. Bozbey, Biz hepimiz insanız, hepimiz farklı düşünebiliriz, farklı siyasal anlayışımız olabilir, farklı renklerde olabiliriz, farklı kimliklerde de olabiliriz. Ama en nihayetinde hepimiz insanız. Önce insan ilkesiyle birbirimize sarılacağız ve sorunların üstesinden geleceğiz. Bunu sağlayacak olan elbette 20 yıldır Nilüferde bunu sağlayan kişidir. Bunu şimdiden size taahhüt ediyorum. Yapacağımız her işte muhtarlarımızın ve mahallelimizin görüşleri alınarak sorunları çözeceğiz. Ben bilirim, Ben yaparım, siz bakın diyerek olmaz. Herkes taşın altına elini koyacak. En güzelini işte o zaman yapacağız. Çünkü bu güne kadar hep Ben bilirim dediler, kendi istediklerini yaptılar ama sizi mutlu edemediler. Bizim amacımız sizleri mutlu etmek diye konuştu.   

Mahalle halkının taziye evi, pazar alanı ihtiyacı ve odun depolarıyla ilgili sorunların yanı sıra pek çok sıkıntıyla karşı karşıya olduğunu söyleyen Mustafa Bozbey, uzlaşı kültürüyle halkla bir araya gelerek çözümleri bulacaklarını söyledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, kahveleri ve esnafı da ziyaret ederek hem vatandaşlarla sohbet etti hem de fikir alışverişinde bulundu. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık