Bozbeyden Hemşeri Derneklerine Ziyaret

Ardanuçlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Erzurum Oltu Çayüstü Köylüleri Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafaü Bozbey, “Bursa’nın yaşanabilir ve huzurlu bir kent olması için yola çıktık” dedi.

Bozbeyden Hemşeri Derneklerine Ziyaret
  • 28 Ocak 2019, Pazartesi 9:39

Ardanuçlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Erzurum Oltu Çayüstü Köylüleri Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneğini ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafaü  Bozbey, “Bursanın yaşanabilir ve huzurlu bir kent olması için yola çıktık” dedi.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey,  kentin  farklı ilçelerinde halkla biraraya gelmeyi sürdürüyor. Halkla buluşmalarını dernek ziyaretleri ile devam ettiren Bozbey, Yıldırımda bulunan Ardanuçlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Erhancem Öztürkün karşıladığı Bozbeye, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ve Yüksel Özkan, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş da eşlik etti.

Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demirin de katıldığı ziyarette Bozbey, 10 yıl, Ardanuçlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin bulunduğu Meskende yaşadığını anlattı.Mustafa Bozbey, “1981 yılına kadar Meskende oturdum. Ortaokuldan üniversiteye kadar buralarda bir çok dostluğu ve arkadaşlığı paylaştım. Buralara her geldiğimde o günlerin anıları canlanıyor. Bu bölgelerin nasıl geliştiğini bilen bir kardeşinizim. Bursayı iyi tanıyorum. Nilüferde 20 yıldır Türkiyenin örnek ve lider kurumunu birlikte oluşturduk. ‘Niçin Bursanın her tarafında bu güzel hizmetleri verip de Bursalıları gülümsetmeyelim, Yıldırıma, Osmangaziye de bu hizmetleri aktararak oraların da yaşanabilir bir kent olmasını, Bursanın huzurlu bir yer olmasını sağlamayalım  diye düşünerek bu yola çıktık” dedi.

 ‘Ben yapacağım anlayışına karşı olduğunu dile getiren Bursanın adayı Bozbey şöyle devam etti: “Birileri çıkıp ‘Bursada şu kadar kilometre bisiklet yolu yapacağız diyor.  Yaptıklarınızın yapacaklarınızın teminatı olması lazım. Allah aşkına siz bisiklet yolu yaptınız da üzerine bir şey mi koymayı unuttunuz? Bugün Nilüferde yaklaşık 160 kilometre bisiklet yolu var. Biz bunu yaptık. Birileri konuşuyor ama biz hiç konuşmadık, hep yaptık. Kültürevleri yoktu biz yaptık, bugün Nilüferde 5 tane kütüphane var. Peki neden bu bölgelere kütüphane yapılmadı. Biz 450 bin nüfusun olduğu yerde kütüphane sayısını az bulurken buralarda neden yok. Biz proje yapacağız demiyoruz, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Projelerimizi halkımızla birlikte yöneterek, katılımcı anlayışla hayata geçireceğiz.”  

ARDANUÇ BELEDİYE BAŞKANI: BOZBEYİ ÖRNEK ALIYORUM

 Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir de Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbeye destek verdi. Bursaya her geldiğinde Mustafa Bozbey ile görüşebilme imkânı bulduğuna dikkat çeken Demir, Ardanuçluları gülümsetmek için Bozbeyi örnek aldığını söyledi. Yıldırım Demir, “Sayın Mustafa Bozbeye çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Alemdar Mahallesinde bulunan Erzurum Oltu Çayüstü Köylüleri Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneğini de ziyaret etti. Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, Mustafa Bozbey, Sırameşeler Mahallesi, Alemdar Mahallesi ve Soğanlı Mahallesinin  Bursanın en eski yerleşim yeri olduğuna dikkat çekti. Bozbey, bölgede altyapı sorunu olduğunu belirterek “Kentsel yenileme çalışmalarında Alemdar, Soğanlı ve Sırameşeler öneclikli mahalleler olacak “ dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık