Bozbey Dostlar Buluşmasında Motosiklet Tutkunlarını Dinledi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Türkiye Motosiklet Platformunun Nilüferde düzenlediği “Dostlar Buluşması” na katıldı.

Bozbey Dostlar Buluşmasında Motosiklet Tutkunlarını Dinledi
  • 29 Ocak 2019, Salı 7:45

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Türkiye Motosiklet Platformunun Nilüferde düzenlediği “Dostlar Buluşması” na katıldı. Bursadaki motosiklet kulüpleri başkanları ve üyeleri ile motosiklet sevdalılarının bir araya geldiği buluşmaya katılan Bozbey, hem dayanışmaya ortak oldu hem de motor tutkunlarıyla sohbet etti.

Türkiye Motosiklet Platformu Başkanı Zafer Fatih Özsoyun da yer aldığı buluşmada Bozbey, motosiklet kullanıcılarının sorunlarını  dikkatle dinledi. En büyük sorunlarının demir bariyerler olduğunu belirten Türkiye Motosiklet Platformundan Soner Kılınç, “Biz, yollarda güvenle sürüş yapabilmek için motorcu dostu bariyer yapılmasını istiyoruz. Demir bariyerler yüzünden her yıl onlarca arkadaşımız can veriyor. Yaşanan bu can kayıplarını önlemenin en önemli yolu, demir bariyerlerden kurtulup, motorcu dostu bariyerlerin yapılması. Maalesef bu konuya gereken önem verilmiyor, herhangi bir uygulama yapılmıyor” dedi.

Motosiklet sürücülerinin sorunlarını ilgili yerlere ilettiklerini söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de, “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum takdirde bunları anlatmak, paylaşmak ve bazı sorunları çözmek çok daha kolay ve doğru olacak. Bir canı kurtarmak, bir yaralanmayı önlemek bizim en büyük mutluluğumuz olur. Eğitimi sağlamamız gerekiyor. Bu konuda iyi bir eğitim verebilirsek, hem motosiklet ve  kullanıcılarına hem de yayalara daha farklı bakılacak. Motosiklet kullananların sorunlarını yaşayanlar bilir. Bir araya gelip, çözüm önerileriyle birlikte ortaklaşarak sorunları kademe kademe çözeceğiz. Sizlere sağlıklı ve kazasız bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, gecenin sonunda bir motosiklete binerek, motosiklet tutkunlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık