Burdurda Coşkulu 29 Ekim Kutlaması

Burdurda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Burdurda Coşkulu 29 Ekim Kutlaması
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 13:49
Burdurda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
Burdurda Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Vali Hasan Şıldakın tebrikleri kabulü ile başladı. Daha sonra kutlamalar, Gazi Atatürk Stadyumunda devam etti. Törene, Vali Hasan Şıldak, Garnizon Komutanı P. Alb. Hakan Tutucu, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Burdur Valisi Hasan Şıldak, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Her köşesi işgal edilmiş vatanımızda tam bağımsız, çağdaş ve uygar bir devlet kurmak hiç de kolay olmamıştır. Kurtuluş savaşı ile her türlü yoksulluk ve imkânsızlık içerisinde bu toprakları canları pahasına savunan Türk Milleti esareti kabul etmeyerek büyük bir mücadele göstermiş, Cumhuriyetin ilanı ile de güçlü Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atılmıştır. Yeni Türk Devletinin kurulmasıyla birlikte her alanda başlatılan inkılaplarla güçlü ve büyük bir devlet olma yolunda bugüne kadar emin adımlarla devam etmektedir. Ancak bölgede güçlü bir Türkiye istemeyen şer odakları hiçbir zaman ülkemiz üzerindeki kötü emellerinden vazgeçmemiştir. Maşa olarak kullandıkları terör örgütleri aracılığıyla öncelikle ülkemizin ilerlemesini gelişmesini engelleyerek, daha sonra da bölüp parçalamaya çalışmaktadırlar. Son olarak içimizdeki hainlerle bir olup 15 Temmuzda demokrasimize ve geleceğimize zarar vermeye kalkışmışlar, ancak aziz milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde onlara izin vermemiş ve bu ilerleyişimizi durdurmalarına fırsat tanımamıştır” dedi.
Bayram kutlamaları halk oyunları ve gençlerin tören geçişiyle son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık