Bucakta Taşıyıcı Sulama Borularında Bakım Ve Onarım Çalışmaları Sürüyor

Burdurun Bucak Sulama Birliği sulama ana borularında revizyon ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Bucakta Taşıyıcı Sulama Borularında Bakım Ve Onarım Çalışmaları Sürüyor
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 9:47
Burdurun Bucak Sulama Birliği sulama ana borularında revizyon ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.
Bucak Sulama Birliği Üzümlübel köyü camızağılı mevkiinde bulunan y-9 hattı üzerinde bin 34 metrelik alanda taşıyıcı sulama borularının yenilenmesi, gömlekleme, aynı alanda bulunan su çıkış yapıları hidratların değişimi ve hat vanası yerleştirme çalışmalarını yürütüyor.
Bucak Sulama Birliği Başkanı Engin Ölçer, “Bucak ovasındaki belirli alanlardaki taşıyıcı boruların yıpranma paylarının yüksek olduğunun belirlenmesi ile birlikte revizyon çalışmalarına başladık. Tarımsal devamlılığın sağlanması amacıyla çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarla Bucakta tarımsal sulamanın devamlılığını sağlamış oluyoruz. Ayrıca 2019 sulama sezonunda arıza oranımızı 2018 yılına nazaran en az seviyeye indirerek harcamış olduğumuz bakım ve onarım giderlerini minimum düzeye indirmektir. Çalışmalarımız farklı mevkilerde kış aylarında da devam edecektir dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık