Boluda 2 Katlı Ahşap Ev Alev Alev Yandı

Boluda, 3 kişilik ailenin yaşadığı 2 katlı ahşap ev henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Oğlunu evde yalnız bırakan anne, gözyaşı dökerek “Ormana gidemez olsaydım” dedi.

Boluda 2 Katlı Ahşap Ev Alev Alev Yandı
  • 30 Ekim 2018, Salı 18:17
Boluda, 3 kişilik ailenin yaşadığı 2 katlı ahşap ev henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Oğlunu evde yalnız bırakan anne, gözyaşı dökerek “Ormana gidemez olsaydım” dedi.
Olay, saat 16.00 sıralarında Dodurga Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Recep Orakçı ve ailesinin yaşadığı 2 katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında evde uyuyan Recep ve Gülsüm çiftinin oğlu Ferhat Orakçı, evin yandığını fark ederek hızla evden çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, 112 Sağlık ve UMKE ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu alev alev yanan ev söndürüldü. Dumandan etkilenen aile sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırıldı.
“Ormana gidemez olsaydım”
Yangın sırasında eşiyle birlikte ormana gittiği öğrenilen Gülsüm Orakçı, komşuları ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Ambulansa taşınmak için sedyeye konulan yaşlı kadın, ormana gittiğine isyan ederek, “Nereden gittim ben ormana, gidemez olsaydım” diyerek gözyaşı döktü.
Polis, çıplak yürümesine izin vermedi
Yangın sırasında evde uyuduğu için dışarıya pijamaları ve ayakkabısız çıkan Ferhat Orakçı, toprak yolda polis ve itfaiye ekiplerinin eşliğinde yürümeye çalıştığı sırada, polis yol üzerinde bulunan çizmeleri yerden alarak Ferhat Orakçıya giydirdi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık