Başkan Bakıcı İl Danışma Toplantısına Katıldı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Ekim ayı İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Başkan Bakıcı İl Danışma Toplantısına Katıldı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 16:23
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Ekim ayı İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.
Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bilecikin 11 belediyesine de talip olduklarını belirterek, “Hedefimiz 11de 11 yapmak” dedi. Konuşmasında 31 Mart seçimleri ile ilgili teşkilatlara önemli mesajlar veren, seçimlere halkın istediği adaylarla girileceğini ifade eden İl Başkanı Karabıyık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın verdiği talimatı hatırlatarak, “Aday adaylığı sürecinde kim ki bireysel derdine düşerse karşısında AK Parti teşkilatlarını görecek. Kendini düşünenler varsa kesinlikle aday adayı olmasınlar diyoruz” ifadelerini kullandı.
“AK Parti Bilecik İl Danışma Meclisimiz için dava arkadaşlarımızla bir araya geldik” diyen Başkan Bakıcı ise “Gönlümüz bir, hedefimiz bir. Güçlü Türkiye için güçlü Bilecik için durmak yok” ifadelerini kullandı. Toplantıya Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık