Şampiyonluk sevincini Başkan Aktaş'la paylaştılar

Şampiyonluk sevincini Başkan Aktaş'la paylaştılar

Şampiyonluk sevincini Başkan Aktaş'la paylaştılar
  • 13 Ocak 2020, Pazartesi 1:01

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, GoalBall Türkiye Şampiyonu ve Sesi Görenler Futbol Ligi ikincisi olan Bursa Altı Nokta Körler Derneği Futbol Kulübü üyelerini ağırladı.

Heykel’deki tarihi başkanlık binasında gerçekleşen ziyarete, Başkan Aktaş’ın yanı sıra Bursa Altı Nokta Körler Derneği Futbol Kulübü Başkanı Tayfun Turgut ile kulüp sporcuları da katıldı. Dernek üyeleri, Başkan Aktaş’la olan buluşmaya şampiyonluk ve ikincilik kupalarıyla geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, elde edilen başarılar nedeniyle dernek üyelerini kutladı. Büyükşehir Belediyesi olarak sporla alakalı her türlü yatırımı yaptıklarını fakat görme engellilerin kendilerinde anlamlı özel bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan Aktaş, 16 yıldır başarıyla faaliyet gösteren Bursa Altı Nokta Körler Derneği Futbol Kulübü’nün en son Sinop’ta gerçekleştirilen organizasyonda kupa kazandığını hatırlatarak, “Bugüne kadar her türlü desteği vermeye çalıştık. İnşallah yakın zamanda Atıcılar Mahallesi’nde onlara özel bir sahanın açılışını yapacağız. 2020 yılı ve sonraki süreçle alakalı yeni bir projeksiyon çizeceğiz” dedi.

Bursa Altı Nokta Körler Derneği Futbol Kulübü Başkanı Tayfun Turgut ise Başkan Aktaş’ın her zaman yanlarında olduğunu belirterek, kendilerini çok şanslı hissettiklerini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi eliyle yeni bir halı sahaya kavuştuklarını anlatan Turgut, gösterilen hassasiyet nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür etti.

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık