Bozbey: 31 Marttan Sonra Farklı Bir Bursadan Bahsedeceğiz

Bozbey, “Göreve geldiğimizde, projelerimizi önereceğiz. Mahalleliyle birlikte en doğru kararı verip uygulayacağız. Yiğitler, yaşanabilir hale gelecek” dedi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yiğitler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Bozbey: 31 Marttan Sonra Farklı Bir Bursadan Bahsedeceğiz
  • 31 Ocak 2019, Perşembe 15:05

Bozbey, “Göreve geldiğimizde, projelerimizi önereceğiz. Mahalleliyle birlikte en doğru kararı verip uygulayacağız. Yiğitler, yaşanabilir hale gelecek” dedi.   Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yiğitler Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Bozbeye, CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş da eşlik etti. İbrahim Hakkı Hazretleri Camii kıraathanesinde hem cami cemaati hem de bölge sakinleriyle bir araya gelen Mustafa Bozbey, göreve geldiklerinde sergileyecekleri yönetim anlayışını anlattı. Bozbey, vatandaşların mahallelerinde yaşadıkları sorunları da dikkatle dinledi. Beklentilerini Bozbeye anlatan Yiğitler Mahallesi sakinleri, Nilüferdeki insan odaklı hizmeti, kendi mahallelerinde de görmek istediklerini vurguladı. Mahallelerinde sosyal, sportif ve kültürel alanların olmayışından yakınan vatandaşlar, Bozbeyden bu konuda söz istedi. Bursa ve Bursanın gelişimi konusunda tecrübeli ve bilgi birikimine sahip olduğunu belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. 31 Martta Bursalıların desteğiyle göreve gelirsek, yaşam alanlarının olduğu farklı bir Bursadan bahsedeceğiz. Biz önereceğiz. Mahalleliyle tartışarak en doğru kararı verip, projeleri uygulayacağız. Birlikte yapacağız. Taşın altına elimizi hep beraber koyacağız, keyfini de hep beraber süreceğiz. Biz, insana değer veriyoruz. Bizim yönetim anlayışımız bu” dedi.

BURSANIN ADAYI OLARAK DESTEK İSTEDİ
31 Mart yerel seçimlerinde Bursanın adayı olarak vatandaşlardan destek isteyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Biz, 20 yıllık birikimimizle, ne yapacağımızı ve ne yapmak istediğimizi bilerek yola çıktık. Bu işi biliyoruz, iddialıyız. Biz, kimseyi ötekileştirmiyoruz. Bugüne kadar farklı bir partiye oy vermiş olabilirsiniz. Bu gayet normal. Çevrenizi değiştirmek, yaşam alanlarını güzelleştirmek, insan odaklı projeleri gerçekleştirmek için 31 Martta da Bursanın adayı olarak sizlerden oy istiyoruz” şeklinde konuştu.

“BÜTÜN İLÇELERLE BÜTÜNLÜK İÇİNDE OLACAĞIZ”
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, bir vatandaşın “Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunuz taktirde, Yıldırım Belediye Başkanı farklı bir partiden seçilirse hizmet anlayışınız nasıl olacak?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Göreve geldiğimizde her iki ayda bir hangi partiden seçilirse seçilsin belediye başkanlarıyla bir araya geleceğiz. Kenti konuşacağız. Kentin sorunlarını beraber paylaşacağız ve çözeceğiz. Bütünlük içinde sürdüreceğiz. Büyükşehir koordinasyonu üstlenir. Doğru olan da budur.”  

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık