Başkan Çerçioğlu Gözpınarı Ziyaret Etti

Aydınlılarla yaşadıkları yerlerde buluşmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler ilçesine bağlı Gözpınar Mahallesi'ni ziyaret etti.

Başkan Çerçioğlu Gözpınarı  Ziyaret Etti
  • 31 Ocak 2019, Perşembe 12:25

Mahalleye CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ile birlikte gelen Başkan Çerçioğluna mahalleli kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Kadınlar mahallenin girişinde karşıladıkları Başkan Çerçioğluna evlerinde yetiştirdikleri çiçeklerden bir buket çiçek ve yazma hediye etti.

Kendisini köy kahvehanesinde misafir eden kadınlarla birlikte oturan Başkan Çerçioğlu “Kadınlarımızın Aydında yapacağı daha çok iş var. Kadınlarımızın desteğiyle Aydına daha uzun yıllar hizmet vermeye devam edeceğiz. Destekleriniz için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Mahalleden askere gidecek yedi gence de hayırlı teskereler dileyen Başkan Çerçioğlu “Bugün çocuklarımızı askere uğurluyoruz, inşallah teskerelerini aldıklarında da geliriz. Sağ salim gidip gelsinler. Allaha emanet olun, sizlerle gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Mahallelilerle sohbet eden Başkan Çerçioğlu, vatandaşların Sarı Civciv taleplerinin de hemen yerine getirileceğini söyledi. Vatandaşlar mahallerine verilen hizmetler ve yapılmaya başlanan mahalle yolu için Başkan Çerçioğluna teşekkür etti.

Kendisini ve Mehmet Fatih Atayı destekleyeceklerini söyleyen vatandaşlara teşekkür eden Başkan Çerçioğlu mahallelilerle birliktelik pozu verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık