Adana'da Belediye Evlerinde Çoskulu Karşılama

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş ile birlikte Belediye Evleri Mahallesi’nde hemşerileri ile bir araya geldi.

Adana'da Belediye Evlerinde Çoskulu Karşılama
  • 14 Şubat 2019, Perşembe 19:10

 

 

ŞEHİT AİLELERİ DE ALANDAYDI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkanı Yusuf Baş ile birlikte Belediye Evleri Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler. Mahalle sakinlerinin sevgi tezahüratları arasında alana giren Başkan Sözlü, MHP ve AK Parti Çukurova İlçe Başkanları ve Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş ile birlikte sahneden hemşerilerini el ele selamladılar. Başkan Sözlü, kendisini sahnede bekleyen 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Gölbaşında bulunan Havacılık Daire Başkanlığı tesislerine düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Yunus Uğurun babası Ramazan Uğurun elini öperek hayır duasını aldı.

“ÖNCE HELALLEŞECEĞİZ”

Mahalle sakinlerine hitap eden Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, Çukurovanın sorunlarına hakim olduğunu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte önümüzdeki beş yılda ilçenin düğümlenen tüm problemlerini çözüme kavuşturacaklarını ifade ederken Belediye Evleri Mahallesinin kentsel dönüşümle ilgili yaşadığı sıkıntıyı helalleşerek gidereceğini aktardı.

“KARŞIMIZDAKİ İTTİFAK PKK DESTEKLİ”

Başın ardından hemşerilerine hitap eden Adana Büyükşehir Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “Cumhur İttifakının paydaşları belli AK Parti ve MHPden oluşuyor. Karşımızdaki ittifak PKK destekli bir ittifak… Adanalılar merttir, doğru! Mert olan Adanalılar, Seyhanda, Yüreğirde, Büyükşehirde PKKlı eş başkanlara müsaade eder mi?” diye sordu ve Başkan Sözlünün sorusuna vatandaşlar ‘hayır diye haykırarak yanıt verdiler.

Başkan Sözlü, konuşmalarının ardından sahneden hemşerilerinin yanına inerek onların fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık