Zafer Mahallesinin Bir İhtiyacı Daha Gideriliyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Zafer Mahallesi’nde yerleşime yeni açılan bölgede altyapı ihtiyacını gidermek için kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başladı.

Zafer Mahallesinin Bir İhtiyacı Daha Gideriliyor
  • 20 Ocak 2019, Pazar 11:27

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihlinin Zafer Mahallesinde yerleşime yeni açılan bölgede altyapı ihtiyacını gidermek için kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yeni yerleşim alanlarının da altyapı ihtiyaçlarını gideriyor. Bu kapsamda, Salihlinin Zafer Mahallesinde yer alan sanayi bölgesinde de altyapı çalışması gerçekleştiriliyor. Yürütülen çalışma ile Zafer Mahallesinde ortaya çıkan kanalizasyon hattı ihtiyacına da çözüm üretiliyor. Çalışma tamamlanınca vatandaşlar sağlıklı altyapıya kavuşacak.

“MASKİ yine kolları sıvadı”
Zafer Mahalle Muhtarı Cemal Çelik, “Mahallemizde ihtiyaçlarımız mümkün olduğunca giderilmeye çalışılıyor. Tabi ki biz mahalleli olarak daha çok hizmet görmek istiyoruz. Şu an yeni açılan sanayi bölgemizin alt yapı ihtiyacı için MASKİ kolları sıvadı. Biz bu hizmetlerin mahallemizde devamını görmek istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergüne güveniyoruz ve kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık