Yıldırımı Birlikte İhya Ve İnşa Edeceğiz

Yıldırım Belediye Başkanlığı görevini devralan Oktay Yılmaz, İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay'ı ağırladı.

Yıldırımı Birlikte İhya Ve İnşa Edeceğiz
  • 10 Nisan 2019, Çarşamba 21:00

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbayı makamında konuk etti. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım, 800 bine yaklaşan nüfusu ile Türkiyenin bir çok şehrinden daha büyük. Dolayısı ile çözüm bekleyen önemli sorunlarımız, ilçemizde gerçekleştireceğimiz önemli hizmetler var. Yıldırımın kaybedecek zamanı yok. Bizim, Yıldırımlılara hizmet için çıktığımız yolda en önemli vizyonumuz ‘Sensiz Olmaz Yıldırımdı. Bu söz ancak bir ekip ruhu ile hayat bulabilir. Bizim, ekip tasavvurumuz ise kaymakamlığımızdan, belediyemize, muhtarlarımızdan sivil toplum kuruluşlarımıza ve halkımıza Yıldırımın tüm bileşenleridir. Geleceğin Yıldırımını ancak birlikte inşa edebilir, hemşerilerimizin, mutluluk, güven ve huzurunu ancak birlikte temin edebiliriz. Biz Yıldırımı birlikte ihya ve inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘ORTAK PAYDAMIZ YILDIRIM

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaza görevinde başarılar dileyen İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı ise “Oktay başkanımızın Yıldırım için önemli işlere imza atacağına inancım tam. Hepimizim ortak paydası Yıldırım. Gayemiz, ilçemize ve hemşerilerimize en iyi hizmeti,; en iyi ve hızlı şekilde ulaştırmak. Bunun için hep birlikte çalışacağız” dedi. Başkan Yılmaza görevinde başarılar dileyen AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay da yoğun bir seçim sürecini geride bıraktıklarını, seçim yarışının yerini hizmet yarışının alacağını söyledi. Yıldırımlılara, Cumhur İttifakı ve Belediye Başkanı Oktay Yılmaza gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür eden Başkan Erbay, “Başkanımızın Yıldırım ve Yıldırımlılar için önemli projeleri var. Heyecanı var, hedefleri var. Mevlam kendisini çıktığı bu kutlu yolda muzaffer eylesin. Kazanan Yıldırım olacak” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık