Yıldırıma Kardeş Ziyareti

Batı Trakya’nın Gümülcine şehrine bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Genel Sekreteri Nihat Binbaşı ile beraberindeki heyet, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı ziyaret etti.

Yıldırıma Kardeş Ziyareti
  • 29 Nisan 2019, Pazartesi 8:35

Batı Trakyanın Türk gönül coğrafyasının mihenk taşlarından birisi olduğunu ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Batı Trakya farklı bir ülkenin sınırları içerisinde yer alabilir, aramızda mesafeler olabilir. Ancak bunlar bizi birbirimizden uzaklaştırmaz, bizim gönlümüz bir, tarihimiz bir, geleceğimiz bir. Biz büyük bir çınarın dallarıyız. Siz orada huzurlu olduğunuz sürece biz burada rahat olabiliriz. Sizin parmağınıza diken batsa bizim burada yüreğimiz kanar. Siz orada sadece bir şehri yönetmiyorsunuz, bizim medeniyetimizi temsil ediyorsunuz. Bu üstelediğiniz önemli sorumluluk konusunda her zaman size her türlü desteği sağlamaya hazırız” dedi. Yunanistanda 26 Mayısta gerçekleşecek yerel seçimlerin Batı Trakya Türkleri için taşıdığı ehemmiyetin farkında olduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, “Buralarda milliyetçilik yapmak, Türk olduğunu ifade etmek kolay şeyler, asıl zor olan tüm bunları o bölgelerde ifade etmek. Sizler böyle bir görevi yerine getiriyorsunuz. Soydaşlarımızın bu seçim sürecinde birlik beraberliklerini koruyarak, bu süreçten alınlarının akıyla çıkacaklarına eminim.  Sizlere talip olduğunuz bu kutlu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘SİZLERİ ÖRNEK ALIYORUZ

Yeni dönemde Yıldırım Belediye Başkanlığı görevine seçilen Oktay Yılmaza hayırlı olsun dileklerini ileten Kozlukebir Belediye Başkanı ve Adayı Rıdvan Ahmet de, Batı Trakyadan Kozlukebir Belediyesi olarak soydaşlarımızı ziyaret etmek için geldiklerini belirterek, “Bu vesileyle sizlere de hayırlı olsun demek istedik. İlerleyen zamanlarda da sizleri Kozlukebirde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız. Malum 26 Mayısta bizlerinde seçimleri var. Bizlerde zor şartlarda çalışıyoruz. Yunanistandaki kriz, bölgenin ekonomik durumları her ne kadar zor olsa da bizlerde elimizi taşın altına koyarak bölgemiz için hizmet etmeye çalışıyoruz. Batı Trakyadaki belediyeler buradaki belediyeleri örnek alıyor. Buralar daha profesyonel bizlerse daha amatörüz” diye konuştu.  Gümülcine Türk Gençlik Birliği Başkanı Necat Ahmetin selamlarını ileten Genel Sekreter Nihat Binbaşı ise Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaza yeni döneminde başarılar dileyerek çeşitli hediyeler takdim etti.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık