Vekil Tatlıoğlundan, Başkan Sertaslana Destek

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ı, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ziyaret etti. Tatlıoğlu, Başkan Sertaslan'a görevinde başarılar dileyerek, yeni dönemde Gemlik'in kaybolan yıllarının telafi edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Vekil Tatlıoğlundan, Başkan Sertaslana Destek
  • 16 Nisan 2019, Salı 21:00

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslanı, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ziyaret etti. Tatlıoğlu, Başkan Sertaslana görevinde başarılar dileyerek, yeni dönemde Gemlikin kaybolan yıllarının telafi edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Birol Mumcu ve Belediye Meclis Üyeleri Oğuz Hançer ve Sedat Akkuş ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslanı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Vekil Tatlıoğlu ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Sertaslan, Gemliki barışın ve huzurun kenti yapma hedefiyle tüm yurttaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceklerini söyledi. Yoğun tebrik ve kutlama ziyaretlerinden son derece memnuniyet duyduğunu dile getiren Sertaslan, Seçimlerden sonra belediyemize binlerce vatandaşımız hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İnsanımızın belediyeye olan güveni de bizleri mutlu ediyor. İlk günden bu yana barışın ve huzurun kenti Gemlik vizyonuyla yola çıktık. Yönetim anlayışımıza da bu şekilde yön vereceğiz dedi.

Yeni dönemde Gemlikin Marmaranın incisi ve zeytinin başkenti olma yolunda önemli adımlar atılacağını açıklayan Başkan Sertaslan, ilçenin liman kenti olduğunu fakat turizm noktasında gerekli yatırımların uzun yıllar yapılmadığını kaydetti.

Vekil Tatlıoğlu da, Gemlikin 112 bin yurttaşı da ayrım yapmadan kucaklayan bir yönetime kavuştuğunu dile getirerek, her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Gemlikte Millet İttifakının omuz omuza çalışmaya devam edeceğinin de altını çizen Vekil Tatlıoğlu, Başkan Sertaslana ilçeye hizmet noktasında yapacağı çalışmalarda kolaylıklar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık