Vali Karaloğlundan Başkan Böceke Ziyaret

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Vali Karaloğlu, yeni görevinde başarılar dilediği Başkan Böcek’e ziyaretin anısına Aspendos Antik Tiyatrosu’nun bir fotoğrafını hediye etti.

Vali Karaloğlundan Başkan Böceke Ziyaret
  • 15 Nisan 2019, Pazartesi 8:20

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böceki makamında ziyaret etti. Vali Karaloğlu, yeni görevinde başarılar dilediği Başkan Böceke ziyaretin anısına Aspendos Antik Tiyatrosunun bir fotoğrafını hediye etti.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Antalya Valiliğine yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böceke iade-i ziyarette bulundu. Vali Karaloğlu Büyükşehir Belediyesine gelişinde Başkan Böcek tarafından kapıda karşılandı. Karaloğlu ve Böcek daha sonra birlikte makama geçti.
Başkan Böcek: Antalyayı daha da ileriye taşıyacağız
Vali Münir Karaloğlu, Başkan Böceke yeni görevinde başarılar dileyerek, yeni dönemde de Antalya için el birliği ile çalışacaklarını ifade etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise Vali Karaloğluna ziyareti için teşekkür ederek Güzel şehrimiz Antalyanın 19 ilçesi, 913 mahallesine hizmet edebilmenin onuru ile kolları sıvayarak çalışmalara başladık. Gece gündüz demeden koşarak güzel Antalyamızı daha da ileriye taşıyacağız. Bu süreçte Antalya Valiliğimiz ile de şehrimiz adına en güzel çalışmalara birlikte imza atacağız dedi.
Vali Karaloğlu Aspendos fotoğrafı hediye etti
Ziyaretin sonunda Vali Karaloğlu Başkan Böceke Serik İlçesinde bulunan tarihi Aspendos Antik Tiyatrosunun havadan çekilmiş bir fotoğrafını hediye etti.






HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık