Türkiyenin En Modern Mahrukat Sitesi Osmangazide

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Küçükbalıklı Mahallesi'ndeki yeni yerine taşınan Mahrukatçılar Sitesi'ni ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Türkiyenin En Modern Mahrukat Sitesi Osmangazide
  • 28 Şubat 2019, Perşembe 7:15

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Küçükbalıklı Mahallesindeki yeni yerine taşınan Mahrukatçılar Sitesini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

 

Şehrin odun ve kömür ihtiyacını karşılayan mahrukatçı esnafı, Osmangazi Belediyesinin Millet Bahçesi inşa ettiği Soğanlıdaki eski yerlerinden Küçükbalıklı Mahallesindeki yeni sitelerine taşındı. Bütün altyapı çalışmaları tamamlanan yeni Mahrukatçılar Sitesinin yolları Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfaltla kaplandı. Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahrukatçı esnafını ziyaret etti.

 

Soba başında çay içerek esnafla sohbet eden Başkan Dündara Bursa Mahrukatçılar Dernek Başkanı İbrahim Kurt ve mahrukat esnafı teşekkür etti. Yeni sitenin tam donanımlı ve modern olduğunu belirten Kurt, “Osmangazi Belediyemizin Millet Bahçesi yapımına başladığı Soğanlıdaki eski yerimizden Küçükbalıklı Mahallesine taşındık. Mustafa Başkanımız sağ olsun bize yeni sitemizde her türlü imkanı sağladı. İddia ediyorum, Türkiyenin en modern Mahrukatçılar Sitesi burası. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Odun ve kömür depolarının daha modern bir tesise kavuştuğunu ifade eden Başkan Dündar da, “Esnafımızın ve derneğimizin desteğiyle modern ve örnek bir tesis oldu. Mahrukatçı esnafımıza bu yeni tesisle birlikte yeni bir heyecan geldi. Esnafımızın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Yeni Mahrukatçılar Sitesi, Bursamıza hayırlı olsun” dedi.

 

 


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık