Türkiye Kamu Senden Sözlüye Tam Destek

Türkiye Kamu Sen, Adana teşkilat buluşmasında bir araya gelen sendika temsilcileri ve üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye desteğini TÜYAP Fuar alanında düzenlediği iki bin kişilik toplantıda açıkladı

Türkiye Kamu Senden Sözlüye Tam Destek
  • 25 Şubat 2019, Pazartesi 7:30


 

İKİ BİN SENDİKALI BULUŞTU

Türkiyede sendikacılığın patent sahibi olarak bilinen Türkiye Kamu Sen yönetimi ve üyeleri ile TÜYAP Fuar Alanında düzenlenen bir toplantıda bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Kamu Sene bağlı sendika temsilcileri, yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyeleri katılırken, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de toplantının onur konuğu oldu.

“DÜN DE BUGÜN DE SÖZLÜ

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci toplantıda yaptığı konuşmada Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlüyü destekleyeceklerini ifade ederken Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Selçuk Diker, “Başkanımız Hüseyin Sözlü Ceyhan Belediye Başkanlığından bu yana her daim bizleri dinlemiş, sendikamızın haklı talepleriyle ilgilenmiştir. Bizler de 2014te olduğu gibi 31 mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde de Sayın Hüseyin Sözlüyü destekleyeceğiz” dedi.

Başkan Sözlü ise konuşmasında Kamu Senin desteğini her daim yanında hissetmekten duyduğu bahtiyarlığı ifade ederek sendika temsilcileri ve üyelerine teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık