Türel: Yaptığımız Hizmetler Yapacaklarımızın Referansıdır

Batı ilçelerinde vatandaşlarla biraraya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yaptıkları hizmetlerin, yapacakları hizmetlere en iyi referans olduğunu söyledi.

Türel: Yaptığımız Hizmetler Yapacaklarımızın Referansıdır
  • 18 Ocak 2019, Cuma 7:05

Batı ilçelerinde vatandaşlarla biraraya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yaptıkları hizmetlerin, yapacakları hizmetlere en iyi referans olduğunu söyledi. Türel, “Hamdolsun bu kardeşiniz Antalyada verdiği her sözü yerine getirmiş bir belediye başkanı olmanın onuru ve gururuyla milletinin arasında alnı açık dolaşıyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kaş, Demre, Finike ve Kumlucada vatandaşlarla buluştu. Başkan Türel, Batı ilçelerinde bugüne kadar efsane olmuş kesinlikle çözülemez denilen sorunları muhteşem yatırımlarla çözerek vatandaşa rahat bir nefes aldırdıklarını söyledi. Türel, “Antalyanın her ilçesinde bugüne kadar yapılmayan hizmetler yapıldı ve asla çözülemez denilen sorunlar çözüldü. 3. Havaalanının da yapılmasıyla birlikte bu ilçelerin tamamı şaha kalkacaktır” dedi. 
Kaşa modern terminal
Kaşta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Türel, 426 kilometre yeni içme suyu hattıyla Kaşın kangren haline gelen içme suyu sorununu çözdüklerini kaydetti. Kaşa çok önemli alt yapı ve arıtma yatırımları yaptıklarını kaydeden Türel, “Kaşın denizi tertemiz ise bizim yaptığımız yatırımlar sayesinde” dedi. Türel Ağulluda Kaşa yakışan çok modern ve çağdaş bir otobüs terminali yaptıklarını ve yakında hizmete açacaklarını ifade etti. Türkiyenin en büyüğü olacak Kınık Toptancı Halinin temelini Şubatta atacaklarını söyleyen Türel, “Biz olmayınca bu hizmetler maalesef olmuyor. Bu bir aşk meselesidir. İlk günkü aşkla yola devam ediyoruz” diye konuştu. 
Demreye Avrupai meydan 
Kaştan sonra Demrede vatandaşlarla buluşan Başkan Menderes Türel, her yıl yüzbinlerce turiste ev sahipliği yapan Demre Noel Baba Meydanını ancak Avrupada benzerleri olan bir görünüme kavuşturduklarını söyledi. Türel, yaşam alanına dönüştürdükleri Kömürlük sahilinin Demrenin buluşma noktası haline geldiğini ifade etti. Muskarın 40 senelik içme suyu sorununu göreve gelir gelmez çözdüklerini kaydeden Türel, Yavu mahallesinin su sorununu da bitireceklerini, proje ihalesini gerçekleştirdiklerinin müjdesini verdi. 
Finikenin çehresini yeniledik 
Demrenin ardından Finikeye geçen Başkan Türel, halka hizmeti hakka hizmet anlayışıyla yaptıklarını söyledi. Türel, “Finikemizin çehresini yeniledik. Gençlik Evimiz, Finikenin en büyük eksiklerinden biriydi. Yaptık milli eğitime de devrettik. Orada çocuklarımız 5 yıldızlı otel konforunda hizmet alıyorlar. Bir efsane sorun toptancı haldi, tamamladık ama hâlâ resmi açılışını yapmadık. Bir senedir sizlerin hizmetine sunduğumuz son derece önemli yatırımdır. Eroğlu Nuri Cami yükseliyor. Finike Altuncan Kadınlar Plajımızla, alt yapı, üst yapı, kültür hizmetleri, sosyal hizmetler, sosyal kart, ASAT hizmetlerimiz gibi Finikede çok önemli hizmetler gerçekleştirdik” dedi. 
Kumluca tarihi hizmetler
Başkan Türelin son durağı Kumluca oldu. Kumlucada tarih boyunca görülmemiş hizmetleri el ele vererek beş senede hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Türel, büyük bir özveri ile hayata geçirilen 113 kmlik Karaağaç-Belen içme suyu projesinin Kumlucanın son 50 yıldaki en önemli yatırımı olduğunu söyledi. Beykonak Sahil Düzenlemesi ile Kumlucaya yeni bir sahil kazandırdıklarını anlatan Türel, bu tarihi projeyle Kumlucalıların muhteşem bir yaşam alanına kavuştuğunu kaydetti. 
Yaptıkları hizmetlerin, yapacakları hizmetlere en iyi referans olduğunu vurgulayan Başkan  Türel, “Hamdolsun bu kardeşiniz Antalyada verdiği her sözü yerine getirmiş bir belediye başkanı olmanın onuru ve gururuyla milletinin arasında alnı açık dolaşıyor” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık