Türel, Demrede Deve Güreşlerini İzledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre Geleneksel 14. Deve Güreşi Festivaline katıldı. Büyük bir coşku ve heyecanla Deve Güreşlerini izleyen Başkan Türel, daha sonra Kaş-Demre Mezbahası ile Kaş Terminali’ni inceledi.

Türel, Demrede Deve Güreşlerini İzledi
  • 24 Aralık 2018, Pazartesi 6:10

Demre Mezbahası ve Kaş Terminali hizmet için gün sayıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre Geleneksel 14. Deve Güreşi Festivaline katıldı. Büyük bir coşku ve heyecanla Deve Güreşlerini izleyen Başkan Türel, daha sonra Kaş-Demre Mezbahası ile Kaş Terminalini inceledi. Başkan Türel, Demre Mezbahasının ve Kaş Terminalinin bir kaç hafta içerisinde hizmete açılacağını müjdeledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Pazar gününü Kaş ve Demrelilere ayırdı. Başkan Türelin ilk durağı Demre Geleneksel 14. Deve Güreşi Festivali oldu. Demrelilerin yoğun ilgi gösterdiği Deve Güreşlerinde Başkan Türele halk sevgi gösterisinde bulundu.  Coşku ve heyecanla izlenen Deve Güreşlerinde kısa bir konuşma yapan Başkan Türel, Demre ve Kaş için gece gündüz demeden çalıştıklarını hatırlatarak, 
“Demrenin, Antalyalıların, tarihinde görmediği hizmetleri Allahın izniyle yapabilme gayreti içinde olduk. Bize verdiğiniz destekten dolayı Demreli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Biz sizin için varız. Siz varsanız biz varız. Biz sizlerin hizmetkarı olmanın şerefi ile yaşıyoruz Allah hepinizden razı olsun” dedi. 
Mezbaha açılıyor, Yavuya su geliyor
Başkan Türel, Deve Güreşlerinin ardından Kaş ve Demre bölgesine hizmet verecek ve yapımında sona gelinen mezbaha projesini inceledi. Başkan Türel daha sonra Yavu mahallesinde hemşerileriyle de bir araya gelerek kısa bir konuşma yaptı. Kaş-Demre Mezbaha tesisini tamamladıklarını ve kısa bir süre sonra hizmete açacaklarını belirten Başkan Türel, “Mezbaha tesisimiz hem Kaş hem de Demredeki hemşerilerimize hizmet verecek. Bütün hazırlıklar tamam” dedi. Başkan Türel Yavunun en önemli sorununun içme suyu olduğunu belirterek, konuyla ilgili ihaleye çıktıklarını ancak katılım olmaması nedeniyle ikinci kez ihale yapacaklarını söyledi. İkinci ihalenin 15 Ocak 2019da yapılacağını belirten Başkan Türel, Yavuya pompa ile su basmak suretiyle bin metre yüksekliğe suyu taşıyacaklarını söyledi.
Başkan Türel, daha sonra Kaş Terminalini de inceledi. Terminalin artık bitme noktasında olduğunu belirten Türel, Kaşa yakışan çağdaş ve modern terminalin yakın zamanda hizmete gireceğini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık