Türel, Asmek Kursiyerleri İle Tiyatro İzledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ASMEK kursiyerleri ile tiyatro izledi. AŞT’nin ‘Oyun Oyun İçinde’ adlı oyununu izleyen Başkan Türel, kursiyerlere ‘ASMEK sizlerin sayesinde Antalya’nın en büyük okulu oldu’ diye seslendi.

Türel, Asmek Kursiyerleri İle Tiyatro İzledi
  • 15 Mart 2019, Cuma 7:15

“ASMEKi kursiyerlerimiz yaşatıyor”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ASMEK kursiyerleri ile tiyatro izledi.  AŞTnin ‘Oyun Oyun İçinde adlı oyununu izleyen Başkan Türel, kursiyerlere ‘ASMEK sizlerin sayesinde Antalyanın en büyük okulu oldu diye seslendi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türelin eşi Ebru Türelin önderliğinde 2005 yılında kurulan Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ASMEK) Türkiyenin en büyük eğitim kurumlarından biri olarak gururla hizmet vermeye devam ediyor. Bugüne kadar yüzbinlerce Antalyalıya eğitim veren ASMEK kursiyerleri Antalya Şehir Tiyatrolarının (AŞT) ‘Oyun Oyun İçinde adlı oyununu izlemek için AKMde bir araya geldi. 
Seyirciyi selamladı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de ASMEK kursiyerlerini temsilde yalnız bırakmadı. Kursiyerlerle birlikte tiyatro oyunu izleyen Türel, oyun sonrası sahneye çıkarak AŞT oyuncularını tebrik etti ve kursiyerlere seslendi. Başkan Türel, AŞT oyuncuları ile birlikte sahnede seyircileri selamladı.  
AŞTye teşekkür
AŞT Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgüre AŞTye katkıları için teşekkür eden Başkan Türel, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkün çok güzel bir sözü var. Her sözü güzel ama bu sözü de çok güzel. Diyor ki; “Bu dünyada belediye başkanı olabilirsiniz, avukat olabilirsiniz, milletvekili olabilirsiniz, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı olabilirsiniz ancak sanatçı olmak kolay değil, sanatçı olamazsınız.” İşte bu vesileyle AŞT oyuncularımıza ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
ASMEK ile gurur duyuyorum
Antalyanın kültür ve sanat şehri olması için çalıştıklarını belirten Başkan Türel, şunları söyledi: “Kıymetli eşim Ebru hanım 2005te büyük gayretlerle ASMEKleri kurdu. Bir projeyi gerçekleştirirsiniz ama esas olan o projeyi yaşatmaktır. Eğer o projeyi yaşatamazsınız yaptığınız emeklere yazık oluyor. Bugün görüyoruz ki ASMEK sizlerin sayesinde sizlerin katılımlarıyla Antalyanın en büyük okulu oldu. 250 bine yakın kursiyerimiz ASMEKlerimizi gerçekten yaşatan kursiyerlerdir. Bize Türkiyede bu projeyle gurur duyma imkânı veriyor. Hepinizle ben gurur duyuyorum. Bu gayretlerimizin Antalyamıza sizlerle beraber en güzel şekilde taçlanmasını bundan sonrada temenni ediyorum.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık