Türel: Antalya Dünyanın Örnek Kentlerinden Biri Oldu

Hayata geçirdikleri projeler ve kazandırdıkları yeni cazibe alanlarıyla Antalya’yı dünyanın örnek kentlerinden biri haline getirdiklerini söyleyen Başkan Menderes Türel, “Yaptığımız tüm yatırım ve hizmetlerimiz Antalya’nın gelişmesi ve zenginleşmesi içindir” dedi.

Türel: Antalya Dünyanın Örnek Kentlerinden Biri Oldu
  • 21 Aralık 2018, Cuma 16:09

Hayata geçirdikleri projeler ve kazandırdıkları yeni cazibe alanlarıyla Antalyayı dünyanın örnek kentlerinden biri haline getirdiklerini söyleyen Başkan Menderes Türel, “Yaptığımız tüm yatırım ve hizmetlerimiz Antalyanın gelişmesi ve zenginleşmesi içindir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Organize Sanayi Bölgesinin başarılı firmaların ödüllendirildiği Geleneksel Ödül Törenine katıldı. İş insanlarına seslenen Başkan Türel, Türkiyenin büyük bir değişim ve gelişim sürecinden geçtiğine dikkat çekerek, eskiden devlet yatırımları ile olan büyümenin artık yüzde 90ın üzerinde bir oranla özel sektör marifetiyle gerçekleştiğinin altını çizdi. Antalyanın daha güzel, daha yaşanası, hayatın her alanının daha da kolaylaştığı bir şehir haline gelmesi için çabaladıklarını belirten Türel, “Antalya bugün çöpünden elektrik üreten, güneş enerji santralleri ile çiftçisine sulamada kullandığı elektriği bedava veren, arıtılmamış bir damla atık suyu denize akıtmayan bir şehir haline geldi. Tarımıyla, turizmiyle, sanayisiyle, ticaretiyle güçlü bir ekonomik yapıya kavuştuğu gerçektir” dedi.
Arayı açmayı sürdüreceğiz 
Hayata geçirdikleri projeler ve kente kazandırdıkları yeni cazibe alanlarıyla Antalyayı dünyanın örnek kentlerinden biri haline getirdiklerini söyleyen Türel “Bu alanda rakipsiz olmayı, arayı açmayı sizlerin destekleri ve katkılarıyla sürdüreceğiz. Antalya Türkiyenin en yaşanır, en güzel, en rahat şehirlerinden biridir. Bunu üniversitelerin yapmış olduğu bilimsel araştırmalar söylüyor” diye konuştu.
En büyük yatırımcı biziz
Ekonominin yatırımla büyüdüğünü vurgulayan Başkan Türel, şunları söyledi: “Büyükşehir Belediyesi olarak bugün Antalyada önemli yatırımlar yapan bir kurumuz. Antalyanın en büyük turizm yatırımcısı Büyükşehir Belediyesidir. Çünkü arıtma tesislerinden tutun da, Antalyayı güzelleştiren park, bahçe, peyzaj çalışmalarına kadar, Konyaaltı Sahil Projesi, Boğaçayı Projesi, Tünektepe Projesi dahil yaptığımız tüm yatırım ve hizmetler Antalyanın gelişmesi ve zenginleşmesi içindir. Bizler bu hizmetleri yaparsak Antalya zenginleşecek. Biz insiyatif alıp elimizi taşın altına koymazsak Antalyayı kaderine mahkûm etmiş oluruz. Antalya kaderine mahkûm edilebilecek bir şehir değildir.” Başkan Türel, konuşmasını sonunda ödül alan iş insanlarına ödüllerini verdi.


 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık