Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Kuruldu

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı oturumlarına bugün gerçekleştirilen toplantı ile devam edildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Kuruldu
  • 17 Mart 2019, Pazar 7:22

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı oturumlarına bugün gerçekleştirilen toplantı ile devam edildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunun başkanlığında gerçekleştirilen oturumda Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Yönetmeliği görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi bünyesinde kurulan Çocuk Meclisinin, çocukların sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayacağını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “İlköğretim çağındaki çocuklarımızın ailesine, çevresine ve yaşadığı şehrine ilgisini ve duyarlılıklarını arttırmak, özgüvenlerini geliştirmek ve temsil kabiliyetlerini arttırmak amacıyla kurulan Çocuk Meclisimizde 8-15 yaş arası çocuklarımız yer alacaklardır. Çocuklarımızın milli ve kültürel değerlerimizi, örf ve adetlerimizi kavramalarını ve geleceklerine güvenle bakabilmelerini sağlayacak eğitim, kültür, sanat ve spor etkinlikleri gerçekleştirilecektir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık