Tobb Başkanı Yenişehiri Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU 26 Aralık 2018 Çarşamba günü ilçemize gelerek çeşitli temaslarda bulundu. Rifat HiSARCIKLIOĞLU,

Tobb Başkanı  Yenişehiri Ziyaret  Etti
  • 03 Ocak 2019, Perşembe 13:30
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU 26 Aralık 2018 Çarşamba günü ilçemize gelerek çeşitli temaslarda bulundu.

Rifat HiSARCIKLIOĞLU, Yenişehir Ticaret Borsası toplantı salonunda, İlçe Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK,Ticaret Borsası Başkanı Saim BOLACA,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan TORUN, Ticaret Borsası ile TSO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU, toplantının sonunda basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmasında “Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor bunu inkâr edemeyiz. Ancak bunların hepsi geçecek. Bu ülkede birçok sıkıntı atlattık. Bunu da atlatacağız. Bütün mesele başı dik tutmak lazım. Bizden ne isteğiniz olursa ne sıkıntınız olursa bana aktarabilirsiniz. TOBB yönetiminde Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı kardeşimiz var. O da sağ olsun bütün Bursanın sorunları ile yakından ilgileniyor. Bizim görevimiz size hizmet etmek Yenişehirli başkanların görevi de Yenişehire hizmet etmek, bunun için seçiliyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık