Tirilye Atatürk Parkına Yakışır Atatürk Heykeli

Cumhuriyet değerlerinin yaşatıldığı Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’da, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan Tirilye Atatürk Parkı açılış için gün sayıyor.

Tirilye Atatürk Parkına Yakışır Atatürk Heykeli
  • 16 Aralık 2018, Pazar 14:55

Cumhuriyet değerlerinin yaşatıldığı Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanyada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün adını taşıyan Tirilye Atatürk Parkı açılış için gün sayıyor.Peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte törenle hizmete açılacak olan parkta yenilenen Atatürk heykeli, Tirilyelilerin ilgi odağı oldu. Söz verdiği bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz,”Cumhuriyet kenti Mudanyada nereden bakarsanız bakın Atatürkü görürsünüz, Atatürk Parkımız yeni yüzüyle Mudanyaya yakışacak” dedi.

Mudanya Belediyesi tarafından projelendirilen Tirilye Atatürk Parkı ve Atatürk Çeşmesi yenileme projesinin çalışmalarında sona yaklaşıldı. Cumhuriyet değerlerinin yaşatıldığı Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanyada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün adını taşıyan Tirilye Atatürk Parkında yenilenen Atatürk heykeli, mahalle sakinlerinin ilgi odağı oldu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmaları yürütülen park, peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte törenle hizmete açılacak. Tirilyenin iki önemli simgesi yeni yüzüyle kentin tarihi ve turistik kimliğine yakışacak. Her yaştan Mudanyalıyı sosyal demokrat belediyecilik anlayışının ayrıcalıklarını yaşatacak hizmetlerle buluşturduklarını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,  söz verdiği bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.  

“MUDANYADA NEREDEN BAKARSANIZ ATATÜRKÜ GÖRÜRSÜNÜZ”

Göreve geldiği günden bu yana Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün miras bıraktığı çağdaş ve Laik Türkiye Cumhuriyetinin tüm değerlerine sahip çıktıklarını hatırlatan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Mudanyada nereden bakarsanız bakın, Atatürkü görürsünüz. Mudanyaya girdiğinizde Güzelyalıda, ikinci etap projesine önümüzdeki günlerde başlayacağımız Atatürk Parkımız karşılar ziyaretçilerimizi. Mudanyanın içine doğru girdiğinizde, İskele Meydanındaki devasa Atatürk Anıtımız tüm heybetiyle selam verir bizlere. Biraz daha ilerlediğimizde, yine Bursada yapılan ilklerden biri olan Ataparkta, Atamızın 360 dereceden yansıtılan siluetiyle buluşuruz. Tirilyemize vardığımızda ise, Atamızın ismine yakışır olarak yenilediğimiz, hemşehrilerimin Atasıyla buluşabileceği Atatürk Parkımızda dinleniriz. Mudanya böyle bir yerdir. Bizlerin Atatürk sevgisi asla tartışılmaz. Atasını, Onun emanet bıraktığı tüm değerleri iliklerine kadar yaşayan, Cumhuriyet değerlerine bağlı insanların birbirine sevgiyle, milli değerlerle bağlı olduğu bir Cumhuriyet kentidir” dedi.


 

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık