Sözlüden Seyhana Yeni Bulvar

Başkan Hüseyin Sözlü’nün 5 yıllık hizmet döneminde trafik çilesine son veren dev projeleri hayata geçiren Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Seyhan İlçesi’ne doğu-batı aksında yeni bir bulvar kazandırdı.

Sözlüden Seyhana Yeni Bulvar
  • 28 Şubat 2019, Perşembe 4:02

 Başkan Hüseyin Sözlünün 5 yıllık hizmet döneminde trafik çilesine son veren dev projeleri hayata geçiren Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Seyhan İlçesine doğu-batı aksında yeni bir bulvar kazandırdı. Gürselpaşa Mahallesinde bin 863 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğindeki yeni bulvarın bitümlü sıcak karışım asfaltla kaplanmasına başlandı. Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan kararla da yeni bulvara 2014te Şırnakta mayın patlaması sonucu şehit düşen Özel Harekat Polisi Şahin Polat Aydının adı verildi.
2014 yılından beri 3 bin 230 kilometre asfalt yol, 308 adet köprü ve menfezin yapımını gerçekleştiren, 62 bulvarın asfaltını yenileyen Adana Büyükşehir Belediyesi, yeni bulvar açma çalışmalarına bir yenisini ekledi. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesinde M1 Tepe Alışveriş Merkezinin doğu yönünde bin 863 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğindeki Şehit Polis Şahin Polat Aydın Bulvarında zemin, kanalizasyon ve yağmur suyu yatırımları tamamlandıktan sonra asfaltlama çalışmalarına girişti.
3er şeritli çift yön olarak projelendirilen bulvarın sıcak karışım bitümlü asfaltla kaplanmasına başlandı. Şehit Polis Şahin Polat Aydın Bulvarında toplam 2 bin 300 ton bitümlü sıcak karışım asfalt döşeneceğini belirtildi.
Adana Büyükşehir Belediyesi, yeni açılan bu güzergah sayesinde Öğretmenler Bulvarı ile Abidin Dino Bulvarını birbirine bağlamış oldu. Ayrıca Aliya İzzetbegoviç, Kıyıboyu Caddesi ve Ali Bozdoğanoğlu bulvarlarına da erişim verilip, dört yönde kesintisiz trafik akışı sağlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık