Soyerden Başkan Büyükerşene Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Soyerden Başkan Büyükerşene Ziyaret
  • 02 Şubat 2019, Cumartesi 7:40

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşene nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Efsane Başkandan güç almaya geldim diyen Soyer, Başkanlığın aşkla yapıldığında ne kadar güzel ve başarılı olduğunu bir kez daha Eskişehirde gördüğünü ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkan Büyükerşeni makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette iki başkan karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Soyer yaptığı açıklamada Eskişehirin efsane Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşeni ziyaret ettim. Başkanlığın aşkla yapıldığında ne kadar güzel ve başarılı olduğunu bir kez daha gördüm. Dilerim bu bilge insan genç kuşakları aydınlatmaya, onlara örnek olmaya uzun yıllar devam eder. İyi ki varsın Yılmaz Büyükerşen! dedi.

Nazik ziyareti için Soyere teşekkür eden Başkan Büyükerşen ise Hayata geçirdiği projeler ile Seferihisarı örnek bir ilçe haline getiren Sevgili Kardeşim Tunç Soyere başarılar diliyorum. İnanıyorum ki vizyonu ve projeleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da Güzel İzmiri çok daha ileriye taşıyacak ve başarılı olacaktır dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık