Siyaset Değil, Hizmet Yapacağız

Siyaset değil, hizmet yapacağız Zeydan Karalar, “Bize oy vermiş olsun olmasın, hemşehrilerimizin yaşadığı her noktaya hizmet götüreceğiz.

Siyaset Değil, Hizmet Yapacağız
  • 15 Nisan 2019, Pazartesi 2:12

Siyaset değil, hizmet yapacağız

Zeydan Karalar, “Bize oy vermiş olsun olmasın, hemşehrilerimizin yaşadığı her noktaya hizmet götüreceğiz.”

Tellidere Mahallesi muhtarı ve eşinden halka teşekkür yemeği

Tellidere Mahallesi Muhtarı Cemile Girici ve eşi Mehmet Girici, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Millet İttifakı adaylarının başarılı olması nedeniyle binlerce mahalleliye teşekkür yemeği verdi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, duaların da okunduğu yemekte, Adanada her kesimden destek gördüklerini, ayrım yapmaksızın hizmet etmek için geldiklerini ifade etti.

Tellidere Mahallesi Muhtarı Cemile Girici ile eşi Mehmet Girici, Millet İttifakının Seyhanda ve Büyükşehirde belediye başkanlıklarını elde etmesinin ardından, binlerce mahalle sakinine, cadde boyunca kurulan sofrada yemek verdi.

Yemek ve duaya katılan mahallelilere, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Adana Milletvekilleri Burhanettin Bulut ve Orhan Sümer ile İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu eşlik etti.

Yemek ve duanın ardından binlerce mahalle sakinine hitap eden Başkan Zeydan Karalar, Mehmet Giricinin seçimden önce, başarı kazanılması halinde böyle bir yemek vermeyi ahdettiğini belirterek, Telliderelilerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

TELLİDERE BİZE SAHİP ÇIKTI

Başkan Zeydan Karalar, “Tellidere bize sahip çıktı. Allah razı olsun. Seyhan Belediye Başkanlığında hizmet ettiğimiz 5 yıl boyunca, bizim görev alanımızda olmayan yolları dahi asfaltladık. Mahalleye düğün salonu, kapalı semt pazarı ve gençlik merkezi kazandırdık. Küçük hizmetlerimizinden bahsetmiyorum bile. En önemlisi de Telliderenin imar sorununu hallettik. Bütün Adananın imar sorununu aynı şekilde halletmek için çaba göstereceğiz ve şehrimizin tamamının çağdaş yerleşimlere kavuşmasını istiyoruz” dedi.

HİZMET İÇİN GELDİK-HİZMETİ HER KESİME GÖTÜRECEĞİZ

31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Partinin desteklediği Millet İttifakının CHPli adayları olarak başarı yakaladıklarını ifade eden Başkan Karalar, “Adana genelinde olduğu gibi Telliderede de farklı siyasi partilere mensup hemşehrilerimizden oy aldık. Biz artık siyaset üzeri başkanlarız. Hep söylediğim gibi ben aslında Adana Partisinin adayıydım. Siyaset değil hizmet yapacağız. Bize destek vermiş olsun olmasın hemşehrilerimizin tamamına hizmet götüreceğiz” diye konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Burhanettin Bulut ile İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu da, Telliderelilere seslenerek, verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık