Sinanoğlu Caddesine Yeni Asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi Muratpaşa İlçesi’nde bulunan Sinanoğlu Caddesi’nin asfaltını yenileyerek, konforlu hale getirdi.

Sinanoğlu Caddesine Yeni Asfalt
  • 31 Ocak 2019, Perşembe 7:20

Antalya Büyükşehir Belediyesi Muratpaşa İlçesinde bulunan Sinanoğlu Caddesinin asfaltını yenileyerek, konforlu hale getirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, modern şehircilik hizmetleri doğrultusunda kent merkezinde doğal gaz gibi alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yolları yenileyerek konforlu hale getiriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, bu kapsamda Muratpaşa İlçesinde önemli bir trafik aksı olan Sinanoğlu Caddesinde asfalt yenileme çalışması yaptı. 
1 milyon 650 bin liraya mal oldu 
Toplam 1700 metre uzunluğundaki çift şeritli yola 5 bin 795 ton sıcak asfalt serildi. Vatandaşların mağdur olmaması ve trafiğin aksamaması için titiz bir çalışma yürüten 
Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, asfalt çalışmasını kısa sürede tamamlayarak, hizmete sundu. Ekipler caddede yol refüj çizgileri boyama ve yenileme çalışması da yaptı. 1 milyon 650 TL yatırım bedelli çalışma ile Sinanoğlu Caddesi, konforlu ve modern bir ulaşım aksına kavuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık