Şehit Ve Gazi Aileleri İftarda Buluştu

İnegöl'de bulunan şehit ve gazi aileleri, Bir Simit firması sponsorluğunda İnegöl Belediyesi organizasyonuyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Şehit Ve Gazi Aileleri İftarda Buluştu
  • 10 Mayıs 2019, Cuma 8:25

İnegölde bulunan şehit ve gazi aileleri, Bir Simit firması sponsorluğunda İnegöl Belediyesi organizasyonuyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İnegöl Belediyesi, Bir Simit firması sponsorluğunda şehrimizdeki şehit ve gazi ailelerini iftar sofrasında buluşturdu. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifin dolu dolu yaşandığı şehrimizde, tüm şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerini bir araya getiren organizasyona; Kaymakam Şükrü Görücü ve eşi Nurşen Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban ile eşi Birnur Taban, Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Maden ve Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ile İnegöl Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selami Seymen de katıldı.

İftar sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan Bir Simit işletme sahibi Serkan Kavak, Öncelikle davetimize katılarak bizleri onure eden değerli şehit ve gazi ailelerimize teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bizlere bu anlamlı program için destek veren Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, davetimize katılan protokol üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.

Şehit ve gazi ailelerine hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban ise Bu akşam Bir Simit firmamızın sizleri bu sofralarda buluşturması vesilesiyle bizler de bir araya geldik. Ben öncelikle ramazanınızı tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ramazan vesilesiyle de olsa sizlerle birlikte olmak çok güzel dedi.

Belediye olarak ramazan ayına özel bir dizi iftarlar organize etmek istediklerini hatırlatan Taban, Bunları da hayırseverlerimiz aracılığıyla organize etmeye çalışıyoruz. Bu yıl şehrimizde iftar çadırı açtık. O sofralarda da her akşam vatandaşlarımızla iftarlarda buluşuyoruz. Yine aile ziyaretlerimiz oluyor, yeri geliyor farklı iftar etkinliklerine katılıyoruz. Ramazanın ruhuna uygun şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu günü de geçireceğiz. Rabbim inşallah bugüne olduğu gibi Kadir Gecesi ve bayramına da bizleri eriştirsin. Bu akşam bizleri kırmayıp davetimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, rahmeti rahmana kavuşmuş şehitlerimizin de tamamını saygı ve minnetle anıyorum şeklinde konuştu.

DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU SALACAĞIZ

Konuşmaların ardından İnegöl Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selami Seymen, Belediye Başkanı Alper Tabana teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık